Most olvasod:
2020-ban, ne randizz senkivel, akinek nem vagy fontos

2020-ban, ne randizz senkivel, akinek nem vagy fontos

2020-ban ne randizz senkivel, akinek nem vagy fontos. Ne randizz senkivel, aki arra kényszerít, hogy harcolj a figyelmükért. Ne randizz senkivel, aki miatt úgy érzed, nem vagy elég jó nekik. Ne randizz senkivel, aki lényegesen kisebb erőfeszítést tesz, mint te.

2020-ban ne randizz senkivel, aki a telefonját bámulja, amikor a beszéd közepén vagy. Ne randizz senkivel, aki órákat vár egy olyan üzenetre, ami soha nem jön. Ne randizz senkivel, aki lemondja veled a terveit az utolsó pillanatban elhalasztás, kifogás vagy bocsánatkérés nélkül.

2020-ban ne randizz senkivel, aki csak akkor van itt, amikor az a számukra megfelelő. Ne randizz senkivel, aki csak a saját feltételei szerint akar lógni. Ne randizz senkivel, aki elvárja, hogy rohanj, amint hívnak, de soha ne viszonozza a szívességet, amikor neked van szükséged rá.

2020-ban ne randizz senkivel, aki nem tudja rád igazítani az időbeosztását. Ne randizz senkivel, aki azt mondja, hogy alig várja, hogy láthasson, de soha nem cselekszik eszerint. Ne randizz senkivel, aki állandó kifogásokat keres azzal kapcsolatban, hogy mennyire elfoglalt ahhoz, hogy együtt lógjatok – főleg akkor, ha az Instagram-története azt bizonyítja, hogy rengeteg ideje van a barátaira.

2020-ban ne randizz senkivel, aki rádakaszkodik anélkül, hogy őszintén elmondja komoly kapcsolatot akar-e, vagy valami alkalmit. Ne randizz senkivel, aki úgy kezeli a szerelmet, mint egy játékot, ahol egy embernek nagyobb hatalma van. Ne randizz senkivel, aki manipulálja az érzéseidet abban a reményben, hogy továbbra is utána futsz, miközben ül, és nem csinál semmit.

2020-ban ne randizz senkivel, aki nem hajlandó kivenni a részét a kapcsolatban. Ne randizz senkivel, aki túl lusta ahhoz, hogy megfeleljen az erőfeszítéseidnek. Ne randizz senkivel, aki egyedül hagy téged hogy randit tervezz, beszélgetési témákkal állj elő, hogy megold a problémákat, hogy fenntartsd a kapcsolatot.

2020-ban ne randizz senkivel, aki arra bátorít, hogy csökkentsd az elvárásaidat. Ne randizz senkivel, aki miatt úgy érzed, hogy megállapodsz. Ne randizz senkivel, aki meggyőz, hogy nem fogsz jobbat találni, szóval akár élvezhetnéd is, amit kapsz.

2020-ban ne randizz senkivel, aki miatt tehernek érzed magad. Ne randizz senkivel aki miatt úgy érzed, nem vagy elég fontos, hogy visszaírjon, megcsókoljon, felhívjon. Ne randizz senkivel, akitől úgy érzed hogy az érzelmei egyoldalúak. 

2020-ban, ne pazarolj túl sok időt a rossz emberekre – mert semmi nem fogja őket megváltoztatni ami teszel.

2020-ban ne randizz senkivel, aki nem érdemel meg téged – mert jobb szinglinek lenni, mint hamis elvárások után loholni.

2020-ban figyelj oda az értékeidre – mert sokkal többet érdemelsz annál, mint amit kaptál.

Mi a véleményed a cikkről?
Imádom
0
Nem tetszik
0
Tetszik
0
Változó
0
Irányelvek

Copyright 2020 © egijelek.hu All Rights Reserved.

Görgess fel