Most olvasod:
4 tulajdonság, ami sikeressé tesz a csillagjegyed szerint

4 tulajdonság, ami sikeressé tesz a csillagjegyed szerint

siker

Minden csillagjegynek megvan az a tulajdonsága, amivel bármilyen körülmények között sikerre viheti az életét. De vajon melyek ezek a tulajdonságok?

Téged siker övez?

Kos

Minden körülmények között magabiztos vagy, így határozott fellépéseddel bárkit leveszel a lábáról. Elég felszólalnod és az emberek követnek téged, keresik az útmutatásaid. Akkor lehetsz a legsikeresebb, ha másokért is küzdesz. A siker nem terem a fán.

A Kosok vére egész nap forr, így kiváló szerető hírében állnak. Használd ki lehengerlő temperamentumod, hogy levedd a lábáról az ellenkező nemet. Legyen szó flörtről, randiról, biztos a siker, ha udvarias de egyben határozott vagy.

A Kosok általában nagyon atletikus, izmos külsővel vannak megáldva és az egész testük mozgásra, sportra hivatott. Küzdő sportokban, erősportokban a teljesítményed utolérhetetlen, így érdemes ezen sportágak közül választanod és jól megedzened erős izmaidat! Sokkal hamarabb fogsz eredményeket elérni, mint a többi csillagjegy szülöttei.

Ha versenyezni kell, akkor a Kos lesz az első, aki jelentkezik. Imádod a kihívásokat, játékokat, fogadásokat, versenyeket, a lényeg, hogy te legyél az első! Magabiztos, bátor hozzáállásod már valóban fél siker a jutalom felé.

Olvass tovább

Bika

Sok embernek problémát okoz a napi pénzügyek kezelése, nos ez rád abszolút nem igaz! Legyen szó bankszámlakezelésről, befektetésekről vagy spórolásokról, abban te vagy a legjobb és másokat is hasznos tanácsokkal tudsz ellátni. Érdemes pénzügyi vonalon gondolkodnod.

A Stílus maga az ember. A Bika embernél ezt kevesen tudják jobban. Kiváló stílus és színérzékkel van megáldva, így mindig a megfelelő ruházatban érkezik mindenhova. Ösztönösen ráérzel, hogy mit mivel lehet összekombinálni, köszönhetően a Vénusznak.

A Bika ember híres a kitartásáról és makacsságáról. Ez a tulajdonság számos élethelyzetben megmenthet téged, érdemes kiaknázni. Föld elem lévén a kitartás és szilárdság a véredben van.

Mivel a Vénusz fennhatósága alá tartozol, így kiváló szerető hírében állsz. Profi szinten tudod a partneredet kényesztetni, legyen szó egy relaxáló fürdőről vagy egy három fogásos ebédről. Mindig tudod, hogy mivel kell másokra hatni. Kiváló szakácsképességekkel rendelkezel, így érdemes a konyhában tevékenykedni mindennap, hiszen az emberekhez a gyomrán át vezet az út.

Ikrek

A kommunikáció a véredben van és az emberek szívesen fordulnak hozzád egy kis információért, legyen szó pletykáról, elérhetőségekről, kapcsolatokról. Használd ki kiváló beszélőkédet, hogy elérd amit akarsz. Kommunikációs területen érdemes gondolkoznod, ahol sokat kell írni vagy beszélni. Biztos, hogy nálad senki nem lesz jobb ezen a területen!

Könnyed, laza stílusoddal a flörtölés sem okoz problémát. Játékosan, szinte gyermekien állsz hozzá a szerelemhez és te aztán tudod, hogy ez a biztos siker titka. Nem bonyolítod túl a dolgokat, ami az ellenkező nemről is leveszi a nyomást, így mindenki a te társaságodat keresi.

Örökké fürge és fiatalos külsőddel mindenhol bezsebelheted a bókokat. Vékony, fitt külsőddel már fél sikered van. Érdemes halvány kék és sárga színeket is becsempészned a ruhatáradba, hogy még jobban kihangsúlyozd filigrán jellegedet.

Mivel sokoldalú és talpraesett vagy, így bármilyen helyzetben helyt állsz, ahol intézkedni vagy szervezkedni kell. Kettő perc alatt leszervezel partikat, összejöveteleket, telefonokat bonyolítasz le, így kiváló munkatárs vagy. Talparaesettségednek köszönhetően a nehéz helyzetekből is simán kivágod magad.

Rák

Imádod a gyerekeket és kiváló érzéked van hozzájuk. A fiatalok ösztönösen keresik a társaságodat, sőt gyakran fordulnak hozzád tanácsért vagy egy kis empatikus beszélgetésért. A gondoskodás, babusgatás számodra öröm, így gyerekekkel kapcsolatos hivatásokban nagy sikert érhetsz el.

A Rákok briliáns szakács hírében állnak és nincs olyan sütemény vagy étel, amit ne tudnának elkészíteni. Használd ki ezt a tulajdonságod, hogy egyben tarts a családot és bezsebeld a bókokat!

Mivel fejlett ösztönvilággal és megérzésekkel vagy megáldva, így bármilyen segítői szakmában helyt állsz, ahol nagy szerepet kap az intuíció. Érdekel az okkultizmus és az önismeret és te ehhez megkaptad a gazdag érzelemvilágot és megérzéseket, amivel még hatékonyabb lehetsz ha mások segítéséről van szó. Használd az intuíciód és ne nyomd el!

Sokan azt gondolják rólad, hogy határozatlan és gyenge vagy, de ez csak a látszat. A lágy szív, kemény páncélt takar, ami segít a túlélésben és az akaratod érvényesítésében. Ha túlélésről van szó, akkor a páncélodra mindig hagyatkozhatsz!

Oroszlán

A sors természetes önbizalommal és tartással áldott meg, ami bármilyen élethelyzetben segítség lehet a számodra. Te sosem alázkodsz meg és nem adod alá és ezt mások is látják rajtad. Az emberek készek követni téged, mert sugárzik belőled az életkedv. Érdemes vezetői pozícióban gondolkodnod, mert ott ki tudod aknázni ezen képességeidet.

A szerelemben nagyvonalú és gáláns vagy. Képes vagy több fogásos luxus vacsorával kényesztetni azt, akit szeretsz. Jószívű és adakozó vagy, így az ellenkező nem képviselői oda vannak érted. Maradj mindig ilyen és a szerelemben nem lesznek problémáid.

Az Oroszlán az igazi díva/úriember megtestesítője. Kiváló stílusérzékkel vagy megáldva és mindenhol képes vagy úgy megjelenni, mintha a vörös szőnyegen suhannál át, így minden szem rád szegeződik. Megjelenéseddel és tartásod kombinációjával mindenhol feltűnő jelenség leszel.

Mivel bolygója a Nap, így az igazi családfő szimbólumává válhat. Kiváló apa és pártfogó lehet belőled, aki képes kiállni családjáért, akkor is ha nagy a veszély. Védelmező, jószívű és bölcs hozzáállásoddal igazi egységet kovácsolhatsz otthon.

Szűz

Mivel a csillagjegy az aratás szimbóluma, így szorgalmas és precíz tulajdonságokkal bír. Számodra nem gond ha hajnaltól napestig kell robotolnod és másokat szolgálnod, téged ez megnyugvással tölt el. Nem szeretsz tétlenül ülni, így kiváló alkalmazott hírében állsz.

Ha a tisztaság a tét, akkor a Szűz ember az első, aki nekiáll takarítani, akár otthon, akár a munkahelyén. Mivel precíz, kritikus és alapos vagy, így egy szem baktérium nem maradhat sehol. Hozzád bármikor mehetnek vendégségbe, mert mindig ragyog az otthonod. Érdemes lenne takarítói vállalkozásban gondolkodnod.

Mivel bolygód a Merkúr, így olyan dolgokban is sikeres lehetsz, ahol az analitikus gondolkodás elsődleges. Legyen szó könyvelésről, pénzügyekről vagy tudományos munkáról, a te agyadon egyik sem fog ki!

Az emberek nagy része nem szereti az aprólékos, pakolászós, szanálós feladatokat, te azonban imádod ezeket elvégezni. Pozitív és alázatos hozzáállásod az élet minden területén sikerre visz, ráadásul így sokkal könnyebben túl vagy a kötelező feladatokon is.

Mérleg

A Vénusznak köszönhetően tökéletes külsővel rendelkezel és ez másoknak is egyből feltűnik, így sok udvarlód van. Azt hiszem bátran mondhatjuk, hogy a szerelmi életeddel sosem lesz semmi gond.

Lehengerlően udvarias és kedves stílusod az, ami bármilyen munkahelyen vagy helyzetben átsegít téged a nehézségeken. Te bárkivel megtalálod a hangot és nem okoz gondot, ha kompromisszumot kell kötnöd, mert a béke a lényeg. Az emberi kapcsolatokban és tanácsadói tevékenységekben igazán sikeres lehetsz.

Levegő jegy révén nem sokat rágod magad érzelmi kérdéseken. Nagyon könnyen felülemelkedsz a problémákon, ezért a depresszió messziről elkerül. A lelki egyensúly pedig a stabil élet alapja és ebben milyen igazad van!

Okos és jó stratéga vagy, bármilyen helyzet kimenetelét előre mérlegeled. Ez hozzásegít ahhoz, hogy egy adott helyzetben megfelelően járj el és ne érjen annyi csalódás az életben. Az igazságérzeted igen magas, így kiválóan megállod a helyed jogi pályán is.

Skorpió

Lényed egészét körül lengi valami mély titokzatosság. Ez a misztikum úgy vonzza az ellenkező nemet, hogy a sikerhez elég a megjelenésed. Magnetikus kisugárzásod erős szexuális vonzerővel párosul és ezt nem félsz bevetni, ha a célod eléréséről van szó.

Kiváló megfigyelő és stratéga vagy, megtalálod mások gyenge pontjait kettő perc alatt. Ezt felhasználva a háttérből úgy irányíthatod a szálakat, ahogy neked megfelelő. Ebből kifolyólag kiváló vezető lehetsz gyakorlatilag bármilyen területen.

Erős intuíciókkal és antennákkal vagy megáldva, ráadásul előtted senki nem titkolhat semmit. Jó érzéked van az okkultizmushoz és a pszichológiához, a lényeg, hogy mások lelkét fürkészhesd. Mindenképpen ilyen területen érdemes gondolkodnod, mert hatalmas páciens köröd épülhet ki rövid idő alatt.

Mivel a csillagjegyed egyik bolygója a Mars, így tüzes és alapos szerető hírében állsz. Aki betéved az ágyadba, az nem távozik elégedetlenül. Pontosan ráérzel a partnered igényeire és ha kell egész éjszaka azon dolgozol, hogy sose felejtsen el téged egy fülledt éjszaka után.

Nyilas

A Jupiter bolygónak köszönhetően egész életedet átjárja a bőség. Valahogy mindig, minden körülmények között kapsz segítséget az élettől és ezt nem félsz megragadni. Maradj mindig optimista és hittel teli, hogy a szerencsemalacod segíteni tudjon.

Magas igazságérzettel és becsülettel vagy megáldva, valamint könnyen felszólalsz másokért. Kiváló prédikátor vagy, így minden olyan területen sikeres lehetsz, ahol másokért kell küzdeni. Ez lehet jogi pálya vagy valamilyen karitatív tevékenység is.

A Nyilasok közül kerülnek ki a legjobb tanítók, így érdemes tanári pályában gondolkodnod. Pontosan tudod, hogy az élettapasztalataid és elméleteidet hogyan add át úgy a közönségednek, hogy ne unatkozzanak.

A tűz elemnek hála, az erőddel sosem lesz gond. Az extrém sportokban igazán önmagad lehetsz, kitombolhatod magad és megmutathatod a világnak, hogy te erre is képes vagy. Edzőként is helyt állsz, mert kitűnően tudsz másokat motiválni.

Bak

Szigorú és következetes karaktered segítségével az élet bármely nehézségét megoldod. Számodra nem gond, ha az élet nem csak csillogás és könnyedség, így másoknál sokkal hatékonyabban kezeled a gondokat. Te tudod, hogy ezek az élet részei és ami jön, az megy is.

A karrier a te területed, mert imádsz dolgozni, munkamániás hírében állsz. Másoknál sokkal hatékonyabban és taktikusabban haladsz felfele a ranglétrán, így egy idő után pénzügyi problémáid sem lesznek. Neked nem gond, ha estig az irodában kell lenned, téged ez éltet.

Fontosak számodra a hagyományok és szereted gyűjteni a régi tárgyakat, antik bútorokat, darabokat. Javasolt lenne antik kereskedőnek állnod, mert a pénzügyi érzéked és a régi dolgokhoz való szakértésed révén nagy összegeket vihetsz haza.

Mivel föld elemű vagy, így az anyagiakkal biztosan nem lesz gondod. Te pontosan tudod, hogy hogyan kell spórolni és félretenni, nem szórod a pénzt felesleges dolgokra, Így másoknál hamarabb éred el azt az életszínvonalat, amit megálmodtál magadnak. Néha ne felejts el pihenni!

Vízöntő

Extravagáns és különc stílusoddal forradalmár lelkedet kívánod megmutatni a világnak. És igen, te valóban kész vagy bármikor valami újba kezdeni és a régit lerombolni. Ez azért szuper, mert így mindig részese lehetsz az újnak és a jobbnak!

Kifinomult érzéked van az informatikához és az elektronikához, így másoknál gyorsabban érhetsz el sikereket ilyen területen. Te biztosan nem izzadsz le, ha egy számítógépet be kell kapcsolnod vagy egy okos kütyüt kell bekalibrálnod.

Objektív és tanult tanácsadó hírében állsz, ami azt jelenti, hogy hozzád szívesen fordulnak az emberek tanácsért és útmutatásért. Használd ki elfogulatlan hozzáállásod pszichológiai területen és meglátod nem lesz gond az ügyfelek gyűjtésével.

Zsigerből elutasítod, hogy egy legyél a tömegből, ezért önálló és független típus vagy. A saját magad útját járod és így mások sem tudnak befolyásolni. Számodra az sem jelent problémát, ha épp nincs melletted valaki. Ezekkel a tulajdonságokkal bármilyen élethelyzetben bizonyíthatsz magadnak.

Halak

Neptun bolygónak köszönhetően tehetséges vagy a művészetekben és a versírásban. Vízióid és kifinomult ízlésed kombinációjával sikeres lehetsz ezeken a területeken.

Együttérző és adakozó vagy, így bárki, bármikor fordulhat hozzád, te tényleg nem hagysz senkit a bajban. Odaadó természetednek köszönhetően kiváló apuka vagy anyuka válik belőled, számodra nem lesz probléma az önfeláldozás.

A víz elem révén a vizi sportokat neked találták ki. Te valóban úgy úszol, mint a hal a vízben. Számos úszó kerül ki a Halak csillagjegy közül, szóval irány a medence. A víz megnyugtat és feltölt, amellett, hogy a sportolást is biztosítja számodra.

Nagyon erős megérzéseid és álmaid vannak, így az ezoterikus pályán otthon érezheted magad. Legyen szó Tarot kártyáról és jóslásról, biztos, hogy nem fogsz mellé lőni.

További cikkek: http://asztromag.hu/

Mi a véleményed a cikkről?
Imádom
0
Nem tetszik
0
Tetszik
0
Változó
0
Irányelvek

Copyright 2020 © egijelek.hu All Rights Reserved.

Görgess fel