Most olvasod:
A jövőbeli szerelmemnek

A jövőbeli szerelmemnek

A jövőbeli szerelmemnek

 

Kedves jövőbeli szerelmem,

 

Mindig azon tűnődöm, hol találkozom veled. Egy boltban sorban állás közben? Egy alkalmazáson keresztül amit még nincs bátorságom letölteni? Felismerlek, amikor végre találkozunk? Vagy már találkoztunk, csak annyira elfoglalt voltam hogy nem vettelek észre?

Lehet hogy már régóta ismerjük egymást, de egyikünk sem gondolt úgy a másikra.

 

Művész leszel, író, vagy valami teljesen más? Lesz elég közös érdeklődésünk ahhoz, hogy elég beszélgetést folytassunk egymással? A nézeteltéréseink összetartanak vagy elválasztanak minket?

 

Aggódom, hogy összetöröd a szívem, hogy a szerelem újabb emléke leszel. Aggódom, hogy bántani foglak, túlságosan elvakítanak a saját sebhelyeim és a te sebeidet nem fogom látni. Aggódom, hogy ez lesz egy rossz időzítés, ahol egyikünk eltűnik, mielőtt megoldhatnánk a dolgot.

 

Tudom. és nem szeretném, hogy úgy vállald az összes problémámat, mintha a sajátod lenne. És én sem akarok a probléma megoldód lenni. Nem akarom annyira megszállni a világodat, hogy elfelejtsem a sajátomat. Ahol a sebeid nyalogatása a mi dolgunk, míg a saját gyászom gondozatlan és gennyes. Azt akarom, hogy a legegészségesebb módon támogassuk egymást.

 

Remélem meg tudsz bocsátani, ha nem bízom benned azonnal. Remélem hogy el tudsz tekinteni a terhemtől, a fájdalmas múltamtól, ami óvatossá tesz. Remélem látod, hogy a csalódások miatt a próbálkozás valójában bátorság. És remélem, ugyanezeket a dolgokat látom benned.

 

Már régóta várok rád, de amikor szembe nézek a valósággal, félek. Félek hogy nem azok leszünk, mint amit elképzeltem. Félek hogy nem ugyanazokat tartjuk majd fontosnak. Félek hogy annyira szeretni foglak, hogy az elvesztésed összetörne engem. Én már törtem össze, nem akarok megint összetörni. Néha még álmodok a múltról, és még most is képes fájdalmat okozni. Csak most úgy fáj, mintha kések helyett kis tűk lennének. De a rémálmok ellenére, még mindig azon kapom magam, hogy valami jobb reményében ébredek, valami jobb reményében amiről még nincs tudomásom.

 

Remélem, hamarosan találkozunk.

Mi a véleményed a cikkről?
Imádom
0
Nem tetszik
0
Tetszik
0
Változó
0
Irányelvek

Copyright 2020 © egijelek.hu All Rights Reserved.

Görgess fel