Most olvasod:
A november embert próbáló nehézségekkel köszönt be a Rákok és Skorpiók életébe

A november embert próbáló nehézségekkel köszönt be a Rákok és Skorpiók életébe

magánélet

Kos

A hónap legelején megfogadod magadban: végre a saját kezedbe veszed a sorsod. Helyesen teszed, ám ez csak akkor lehetséges, ha szembenézel legbensőbb magánéleti félelmeiddel és le is számolsz velük. Ha ragaszkodsz célkitűzéseidhez, komoly szakmai és anyagi sikereket arathatsz, főleg az első és a harmadik héten, de a második hét megfeszített, szorgos munkája is elengedhetetlenül fontos lesz a diadalmenethez. Az utolsó héten magánéleti problémákkal kell megküzdened, de semmiképp sem szabad féltékenykedni – most nincs rá okod. 

Bika

Elseje táján úgy érzed, szétfeszít az erő, puszta kézzel megállítanád a mozdonyt, ha kéne. Ilyesmivel talán mégse kísérletezz, más kihívásokban is részed lesz. Már a második héten meg kell tapasztalnod, milyen kellemetlenek lehetnek szakmai ellenfeleid, de, szomszédaiddal is meggyűlhet a bajod. Jóllehet a hónap második felében képes leszel elbánni vetélytársaiddal, de ne feledd, ezek kis győzelmek, még ha hatalmas diadaloknak érzed őket. Az utolsó héten legyél kedves hozzátartozóiddal, és ne sajnálj sem tőlük, sem magadtól egy kis kényesztetést.

Olvass tovább

Ikrek

A közelmúlt zűrzavara után úgy gondolod, novemberben végre lazíthatsz egy kicsit, és igazad is van. Viharos magánéleted megnyugszik, talán még harmonikussá is válhat, baráti kapcsolataidban is tisztázódik egy sor kellemetlen félreértés. Jóllehet a hónap közepén új rivális támad munkahelyeden, kollégáid – csodák csodája – egy emberként állnak ki érted és csírájában fojtják el a készülődő orvtámadást. A hónap végére anyagi helyzeted is javul, most igyekezz kipihenni magad, hiszen nemsokára magánéleti konfliktusok dúlják fel hétköznapjaid.

Rák

Sajnos novemberben váratlan megpróbáltatások érnek és olyan hirtelen robbannak be életedbe a konfliktusok, hogy érzelmileg nem leszel a toppon. Egyik hozzád közel álló barátod összeszűri a levet kedveseddel és most döbbensz rá, hogy közös játékuk már hetek óta zajlott az orrod előtt. Ha ez még mind nem elég, a főnököd fizetéscsökkenést jelent be és erősen el kell gondolkoznod a munkahely váltáson. Itt már az önbecsülésed és lelki békéd a tét. A november azt üzeni, legyél bátor és büszke, merj kiállni magadért. Szerencsére egy kedves rokonod végig melletted áll és lelket önt beléd, sőt mivel kiváló üzleti kapcsolatai vannak, így az új munkahely sem várat magára sokáig.

 Oroszlán

November elején emberi kapcsolataiddal meglehetősen elégedetlen leszel: szerelmeddel civakodtok, munkatársaid – érzéseid szerint – nem ismerik el érdemeid, ráadásul új riválisod támad. Sebaj, ugyanis már a második héten üzleti sikereket aratsz, a harmadikon pedig felível karriered is: ezzel párhuzamosan magánéleti konfliktusaid is eltűnnek. Biztos, hogy mindig másokban van a hiba? A negyedik hét különösen alkalmas arra, hogy egy komolyabb edzés- vagy fitnessprogramba kezdj, de ne feledd előtte kikérni háziorvos véleményét.

Szűz

Már az első héten kitörhet körülötted a magánéleti és a munkahelyi káosz, de ne veszítsd el a fejed. Ha a józan eszedre hallgatsz, újjászületve kerülhetsz ki a zűrzavarból, sőt, még nyerhetsz is egy keveset rajta. Gyakorlati érzékednek is hasznát veszed, mert a hónap közepén alkalmad nyílhat egy távoli utazásra. Élj vele, mert a következőkben karriered építgetése miatt nem lesz időd ilyesmire. Helyzeted összegezve kiválónak mondható, így a hónap végén megengedhetsz magadnak egy kis szórakozást, de nézd meg alaposan, kiket választasz társul a kikapcsolódáshoz.

Mérleg

A hónap első két hetében legyél roppant takarékos, mert valóságos költekezési rohamok kerítenek hatalmadba. Nézd meg, mit vásárolsz és gondold meg, tényleg szükséged van-e rá. Legalább próbálj meg alkudni, ha egyáltalán lehetséges. Ha családod szóvá teszi pazarlásaid, akkor igazuk lesz így a hónap második felében amúgy is rádöbbensz, milyen barátságos, kellemes hely is az otthonod. És ez bizony nekik köszönhető. Az utolsó héten új eszmékkel ismerkedhetsz meg, fogadd nyitottan, ám kezeld fenntartásokkal őket.

Skorpió

Te aztán tudod, hogy az élet csupa ármány és háború. Nem lesz ez másként november hónapban sem, ugyanis a munkahelyeden dolgozó kollegák a kiközösítésedbe kezdenek. Csúnya pletykákat terjesztenek rólad és a főnök előtt is rossz színben tűntetnek fel. Első gondolatod az lesz, hogy durván visszavágsz, ám érdemes most türelmesen kivárnod kicsit, mert majd decemberben jön el a te időd. Sajnos a magánéletedben sem rózsás minden, párodnak teljesen más elképzelései vannak a közös időtöltés mennyiségéről, mint neked. Sokkal több időt töltenél vele, ám ő mindig lemondja a programokat Érdemes lenne elgondolkozni, hogy valóban ő –e a megfelelő társ melléd.

Nyilas

A hónap elején mindennel és mindenkivel meggyűlik a bajod: idegesít a közlekedés, a családi élet, ráadásul rosszindulatú pletykák is terjednek rólad. Úgy érzed, még a legjobb barátaiban is csalódtál, ezért a második héten a munkába veted magad – igen helyesen, ez a legmegfelelőbb pillanat arra, hogy főnökeid elkápráztasd szorgalmaddal és még egy kalap pénzt is hazavigyél. Emberi kapcsolataid helyrejönnek lassacskán, a hónap végén pedig úgy határozol: változtatsz megjelenésén. Tartsd szem előtt, hogy az edzés olcsóbb és egészségesebb, mint a zsírleszívás.

Bak

Az első héten döbbenten veszed észre, hogy sokkal könnyebben képes vagy elérni szakmai céljaid, mint eddig bármikor. Addig üsd a vasat, amíg meleg, ne engedd, hogy bárki is megzavarjon az önmegvalósításban! A harmadik hét tájékán azonban már lazíthatsz egy kicsit, sőt, nyugodtan megengedhetsz magadnak némi szórakozást – persze, csak mértékkel, hiszen nem érdemes tönkretenned az egészséged az ünnepek előtt. Ha sikerül megtalálnod az egyensúlyt munka és kikapcsolódás között, minden szempontból pozitív mérleggel zárod a novembert.

Vízöntő

Jóllehet nyughatatlan természetedről vagy híres, novemberben mégis jobban teszed, ha minél több időt töltesz otthonodban. Ha így teszel, már az első hetekben sosem tapasztalt békével, harmóniával és jóléttel találkozhatsz, épp ezért, ha teheted, igyekezz még munkádat is otthonodból végezni. A második-harmadik héten alkotó energiák törnek fel személyiséged legmélyebb rétegeiből – engedj nekik szabad folyást, művészi értékű alkotások kerülhetnek ki a kezed alól. Ha mégsem így alakul, sebaj – a negyedik hét magánéleti örömeid mindenért kárpótolni fognak.

Halak

Vihar jeleit mutatja a pénzügyi barométer – novemberben anyagi helyzeted roppant ingadozóan alakul, komoly összegek jönnek-mennek számládon, és sehol a megszokott balansz. Ez talán annak köszönhető, hogy az első hetekben valami újfajta munkával, munkamódszerrel vagy vállalkozással kísérletezel, és ez nem lehet azonnal sikeres. Szerencsére környezeted a legnagyobb megértéssel viseltetik üzleti kalandjaid iránt, és ez rövidesen pénzügyeiden is érezteti hatását. A hónap végén úgy érzed, bátran nézhetsz az ünnepek elé.

További cikkek: http://asztromag.hu/

Mi a véleményed a cikkről?
Imádom
0
Nem tetszik
0
Tetszik
0
Változó
0
Irányelvek

Copyright 2020 © egijelek.hu All Rights Reserved.

Görgess fel