Most olvasod:
Csillagjegyed elárulja miért félsz a szerelemtől. Ha megfogadod a tanácsokat, boldogság és örök szerelem vár rád!

Csillagjegyed elárulja miért félsz a szerelemtől. Ha megfogadod a tanácsokat, boldogság és örök szerelem vár rád!

Sok csillagjegynek nincs szerencséje a szerelemben, de sokszor ezért nem a csillagok állása a felelős, hanem a korábbi rossz tapasztalok miatt kialakult félelem. Most megtudod hogyan küzdd le a félelmed és az előítéleteid. Ha megfogadod a tanácsokat a siker biztosan nem marad el!

Kos

Kedves Kos, te egy vezéregyéniség vagy, aki szereti gyors vágányon élni az életét. Számodra nagyon fontos a függetlenség, és hogy elegendő tered legyen. Egyáltalán nem jelent számodra problémát, ha egyedül kell folytatnod az utadat. Tulajdonképpen, számodra ez a legkényelmesebb út. Önző vagy, egoista, és annyira el vagy foglalva saját magaddal, a céljaiddal, hogy úgy érzed nincs se időd, sem pedig energiád arra, hogy odafigyelj másokra. Az egyik legnagyobb félelmed a szerelemmel kapcsolatban, hogy nem csak korlátoz, esetleg lelassít, hanem el is veheti azt, ami neked a legfontosabb, a szabadságodat. Félsz attól, hogy elveszíted a szabadságot, amely elemi erővel ragyog benned. 

Az igazság az, hogy borzasztóan vágysz egy igazi, mindent elsöprő szerelemre, de félsz attól, hogy nem jutnál többé levegőhöz, ha megfosztanak a szabadságtól. Olyan biztonságos, kiegyensúlyozott kapcsolatra vágysz, amelyben mindig jelen van a saját szabadságod is. Mivel előző tapasztalataid alapján ez ritkán valósul meg, a szabadság hiányát érezve inkább búcsút mondasz a kapcsolatnak, mielőtt elvesztenéd önmagad. 

Az is nehézséget okoz számodra, hogy valakit beengedj a világodba, megmutasd magad neki. Tele vagy szenvedéllyel, így a múltban már előfordult, hogy túl hamar megbíztál valakiben, akiben nem kellett volna. Ezért most már óvatos vagy. Igazi stratégiát dolgoztál ki, hogy megvédd magad a sérülésektől. 

A szerelem megijeszt téged, mert azzal jár, hogy ki kell tárulkoznod a másik ember előtt, és félsz, ha valaki megismeri a valódi éned, nem fog többé elfogadni, hanem elutasít, és elítél. 

Mivel nagyon nehéz számodra valakivel megosztanod a világodat, ha ezt mégis megteszed, azt jelenti, hogy az illeti nagyon fontos számodra. Amint valakit ilyen közel engedtél magadhoz, fellángol a szenvedély, és felejthetetlen kapcsolatban részesíted a szerelmed. De mindeközben végig attól félsz, mi lesz ha egyszer már nem viszonozzák…

Félsz attól, hogy belép valaki az intimszférádba, közel engeded magadhoz, betekintést nyújtasz neki a lelkedbe, a mindennapjaiba, csak hogy végül összetörje a szíved. 

Bika

Makacs vagy, és ha megtaláltad a saját utad, semmiképp sem akarsz arról letérni. Nem csak utálod a vátozást, egyenesen rettegsz tőle. Épp ez a kényelmi zóna a legnagyobb akadálya az intimitásnak, hiszen nem akarod, hogy bárki betekintést nyerjen legmélyebb titkaidba, lelkedbe. Ezt a falat, amit felépítettél magad köré, sokan szívtelenségnek, ridegségnek tartják. Emiatt még erősebb falakat építesz magad köré, hogy elkerüld a csalódást. 

Olyan hosszú ideig nem támaszkodhattál senkire, csak magadra, hogy félsz, ha közel engedsz magadhoz valakit, biztosan lerombolja a védelmed érdekében létrehozott erődöt. 

Bármilyen összeszedettnek is tűnsz, nem tagadhatod, hogy egy igazi romantikus vagy, aki az egész életen át tartó szerelemben hisz. Szeretsz flörtölni, semmilyen nehézséget nem jelent számodra, ám a megállapodás nehézségeket okoz. Nem szeretsz új kapcsolatba belevágni, hiszen minden kapcsolat változásokkal jár, és mint tudjuk, számodra az maga a pokol. 

Elkezdeni egy kapcsolatot, és meglelni benne a boldogságot, biztonságot, csodálatos érzéssel tölt el, de közben folyton attól félsz, hogy a boldogság múlékony, és bármikor összetörhet. 

Annyira félsz attól, hogy a másiknak egyszer csak nem lesz rád szüksége, hogy képes vagy feláldozni magad a kapcsolat oltárán, a biztonságért. Mivel a múlt már okozott csalódást, félellemmel tölt el, hogy újra csalódhatsz. Pedig talán ha megadod az esélyt, megismered a valódi szerelmet. 

Ikrek

Teljesen kiszámíthatatlan vagy. Az egyetlen kiszámítható dolog veled kapcsolatban az, hogy biztosan meggondolod magad. Kíváncsiságod kielégíthetetlen mindennel, és mindenkivel kapcsolatban. Rettegsz a szerelemtől, mert az számodra azt jelenti hogy korlátozni fognak. 

Egy kapcsolattal járó elkötelezettség megijeszt, félsz attól, mi van ha jön egy jobb esély, ha jön egy jobb lehetőség, és te már foglalt vagy. Az sem mellékes, és félelemmel tölt el, hogy mi van ha nem a számodra megfelelő embert választottad. 

Vágysz a szerelemre, de olyan emberre vágysz nem korlátoz, sőt általa még szabadabb lehetsz. Aztán ha őt megismered, rettegni kezdesz, hogy mi van ha mégsem az igazit választottad, mi van ha rád un, mi van ha rájön, hogy nem vagy olyan érdekes, olyan szárnyaló, mint eleinte. 

Talán a legnagyobb félelmed a csend és a nyugalom amit egy kapcsolat hozhat az életedbe. Neked szükséged van a folytonos pörgésre, így egy stabil kapcsolat által nyújtott nyugalom, állandóság számodra egyenlő az unalommal. 

Semmi sem ijeszt meg jobban, mint a kiszámíthatóság. Ha úgy érzed, hogy kiszámítható életet élsz, hogy a társad nem állít eléd kihívásokat, gyorsan meggondolod magad a kapcsolat létjogosultságát illetően. 

Szabadságvágyadból adódóan sokkal inkább preferálod az alkalmi kapcsolatokat, hiszen azok nem hordozzák az unalom veszélyét magukkal. 

Rák

Te vagy a csilagjegyek közül a legcsaládcentrikusabb, legtámogatóbb, legszerethetőbb. Mélyen törődsz másokkal, és nem félsz megmutatni érzékenységedet a világnak. Szereted az embereket, és teljes szívvel veted bele magad egy új kapcsolatba, anélkül, hogy azon gondolkoznál, megbántanak-e. Hűséges, és elkötelezett vagy, még akkor is ha partnered önző, vagy a kapcsolat mérgező számodra. A múltban már csalódtál, valaki kihasználta jóhiszeműségedet, és odaadásodat, Próbálsz mindent megtenni annak érdekében, hogy ezt jövőbeni kapcsolataidban elkerüld. 

Félsz a szerelemtől, mert attól tartasz, hogy túl sokat adsz, és keveset kapsz cserébe, félsz attól, hogy érzéketlenséggel, közömbösséggel szembesülsz. 

Nagy elvárásaid vannak a szerelemmel kapcsolatban, ezért mindig igyekszel elkerülni a középszerű szerelmet. Olyan szerelemre vágysz, amilyen a romantikus regényekben kel életre. 

Mivel számodra a szerelem egy adok-kapok dolog, félsz attól hogy túl sokat adsz, és a társad majd nem tudja viszonozni. Félsz, hogy olyasvalakibe szeretsz bele, aki megbízhatatlan. 

Rzékeny természeted van, ami folytonos bizonytalanságra sarkall, gyakran gondolkozol azon, hogy elég jó vagy-e, hogy mindent megadsz-e szíved választottjának. 

Sebezhetőséged akadályként jelenik meg előtted, de ne feledd, az igazi szerelem mindig sebezhető. 

Oroszlán

Imádsz mindent ami a szerelemmel kapcsolatos. Szeretsz szeretni, szereted, ha szeretnek, szereted a szerelmet művelni, és szeretsz a szerelemről beszélni. 

Könnyen leszel szerelmes, de a könnyen jött dolgok könnyen mennek. Számodra sajnos a szerelem egy ilyen dolog, ma életed szerelmét látod a társadban, holnap meg már semmit sem érzel iránta. Életed egyik kihívása megtalálni azt az embert, aki igazi társad lehet. 

Ennek a válogatásnak, virágról, virágra való ugrálásnak az az oka, hogy nagyon félsz attól, ha te nem hagyod el a párod, ő fogja megtenni. A büszkeséged pedig egy ilyen súlyos csapást sosem viselne el. 

Csodálatra, imádatra, szeretetre, és odaadásra van szükséged. Ha ezt nem érzed a körülöted lévő emberek részéről, mélységesen szomorú leszel. 

A kapcsolatoktól való rettegésed legkomolyabb oka, hogy attól félsz a partnered majd kiszeret belőled. Ez elsősorban saját bizonytalanságodnak tudható be. Anyira félsz az elutasítástól, hogy inkább véget vetsz az egésznek, mielőtt megsérülnél. 

Büszke vagy józanságodra, és racionális személyiségedre, és attól félsz a szerelem ezt veszélyezteti, hiszen a szerelem tele van érzelmekkel és ösztönös cselekedetekkel. 

Úgy érzed a szerelem a saját józanságodat, ésszerűségedet veszélyezteti, ami számodra teljes mértékben elfogadhatatlna. 

Szűz

Te annyit mutatsz meg az embereknek, amennyit láttatni akarsz velük. Saját, általad felépített fal mögött élsz, és tökéletesen értesz ahhoz, hogy elrejtsd az emberek elől érzékenységed, és vélt vagy valós hibáidat. 

Életed során rengeteget küzdesz azért, hogy megóvd a világtól méltóságodat. 

Ez a folytonos küzdelem az alacsonyabbrendűség érzéséből fakad, aminek az az oka, hogy túlzottan kritikus vagy önmagaddal. 

Másokkal is kritikus, és kemény vagy, de az köszönőviszonyban sincs a saját magaddal szemben felállított elvárásokkal. 

A perfekcionizmusra való törekvés, és az általad felállított normáknak való megfelelés elvonja a figyelmed arról, hogy mennyire szeretetreméltó vagy. A folyamatos önellenörzés miatt rettegsz attól, hogy kapcsolatba kezdj valakivel, hiszen bármikor rájöhet az általad elképzelt hibáidra, és akkor többé már nem fogod érdekelni. 

Rettegsz a szerelemtől, mert az azzal járna, hogy teljesen meg kell nyílnod egy másik ember előtt, beketintést kell engedned a lelkedben tomoboló érzések közé. Úgy érzed, hogy egy kapcsolat teljes mértékben kiszolgáltatottá tenne, és képtelen vagy megvédeni magad. 

Lehet, hogy te vagy az a személy, akiről valaki mindig is álmodott. Vágysz az initimitásra, de ugyanakkor rettegsz is tőle. Valaha régen megsebeztek, ezért igyekszel elkerülni minden olyan esélyt, aminek újra fájdalom lehet a vége. 

Mérleg 

Számodra az élet fő prioritása egy kompatibilis partner megtalálása. Egy mély, jelentőségteljes kapcsolatra vágysz, és nem is éred be kevesebbel.

Minden gondolatodat ez az álmodozás köti le, de méylségesen rettegsz attól, hogy ez az álom megvalósulhat. 

A Szűhöz hasonlóan, tudatában vagy a saját  hibáidnak, ez többek között annak is köszönhető, hogy egy beszélgetés során végig arra koncentrálsz, hogy a másik fél elfogadjon, elégedett legyen veled. 

Érzelmeid mélysége vitathatatlan, de nem szereted ezeket felfedni, így általában ha magadról beszélsz, nem mélyülsz el a beszélgetésben. 

Senkinek nem szeretnél csalódást okozni, ezért folyton figyelsz, hogy nehogy mások tudomást szerezzenek a negatív tulajdonságaidról. 

Nagyon fontos számodra, hogy minden békés, harmonikus legyen, ezért ennek érdekében hajlamos vagy szőnyeg alá söpörni a kritikus kérdéseket, vagy témákat. A múltban már okoztak neked csalódást, nem akarod újra átélni, inkább lelépsz, mielőtt elhagynának. 

Annyira félsz a magánytól, hogy ellököd magadtól a szerelmet, ahelyett, hogy felé rohannál. 

Skorpió

Nem titok, hogy számodra a szerelemtől való félelem abból fakad, hogy félsz, elárulnak. Természetedből adódóan mindig gyanakvó vagy, különösen a hozzád közel álló emberekkel szemben, úgy gondolod, ha a figyelmed lankad, becsaphatnak. 

Elvárod a környezetedben lévő emberektől, hogy mindig nyitottak, és őszinték legyenek veled, te azonban nem élsz így. Csak annyit mutatsz magadból, amennyit akarsz. 

Attól is félsz, hogy mi van ha valaki leleplezi az igazi énedet…

Nyugodtnak és hűvösnek tűnsz a felszín alatt, de igazából tele vagy erősen tomboló érzelmekkkel. A partnerednek el kell fogadnia azt, hogy sosem fog igazán megismerni téged. 

Szeretnéd a mindenki elől elrejtett múlt csontvázait a helyükön tartani, de ha valakinek mégis megmutatod őket, lekötelezve érezheti magát. 

Ha egy szóval kellene jellemezni téged, az a szó az intenzív lenne. Számodra nincs középút, vagy középszint, te mindent intenzíven teszel, és ez nem változik akkor sem, ha a szerelemről van szó. 

Amikor szeretsz, az mély, intenzív, és feltétel nélküli. De sosem szűnik meg a gyanakvásod. 

Talán valamikor a múltban azt mondták, hogy “túl sok” vagy, vagy egyéb okból kifolyólag, de mindig figyelsz arra, hogy mértékkel “csüngj a partnereden. 

Titkos félelmed a boldogságtól való félelem. Számodra az élet egy hullámvasút, úgy véled nincs ez másként a szerelemben sem. 

Ez a sok mélyen gyökerező félelem önpusztításhoz vezethet, de ha nem sikerül kordában tartanod, garantáltan megöli a szerelmet. 

Nyilas 

Te mindig energikus vagy, és kíváncsi. Az élet iránt érzett kielégíthetetlen vágyad és kíváncsiságod elengedhetetlen a szabadságod nélkül. Amennyire vágysz a szabadságra, legalább annyira a szerelemre is, és ez komoly ellentéteket okozhat. 

Különleges személyiséged nem csak abból fakad, hogy félsz az elkötelezettségtől, hanem hogy számodra a szabadságod mindennél fontosabb. 

Örökösen szükséged van a mozgásra, szükséged van a pörgésre, az emberekre magad körül, és érezned kell azt, hogy a társad szüntelenül rajong érted. Sőt, hogy mindenki rajong érted. 

Szabadságod, és csapongásod ellenére rendkívül odaadó vagy, mindened felajánlod a párodnak, ha ő cserébe elfogadja a szabadság iránti igényed. 

Semmit nem utálsz annyira, mint amikor érzelmileg próbálnak manipulálni. Mivel ez a múltban már előfordult, görcsösen ragaszkodsz ahhoz, hogy ennek még a lehetőségét is elkerüld.  Amikor a dolgok nem tetszésed szerint alakulnak, véget vetsz a kapcsolatnak. Meg sem próbálod megjavítani ami elromlott, hiszen te nem akarsz kellemetlen dolgokkal foglalkozni. 

Bak 

Megdöbbentő önkontrollal és logikával rendelkezel. Mindennek megkeresed az értelmét. Félsz a szerelemtől, mert számodra logikátlannak, megfoghatatlannak látszik, nem lehet észérvekkel magyarázni. 

Nehéz téged elcsábítani, de ha valakinek sikerül a köréd emelt falat lebontani, teljesen átadod magad a szerelemnek. Szinte makacsul ragaszkodsz a szerelemhez, a társadhoz, akkor is ha annak már vége. Nem adod fel könnyen a kapcsolatot, még akkor sem, ha benned is kialudtak az érzések. 

A nehezen megszerzett stabilitást nem akarod elengedni, akkor sem, ha mélyen belül érzed, hogy ez már nem az amire vágysz. 

Számodra nagyon fontos a büszkeséged, és az, hogy a világ milyennek lát téged. Mivel a szerelem sebezhetővé tesz, megijeszt téged, félsz attól, hogy elhagynak, megaláznak. Nem is az a legrosszabb, hogy te mit érzel közben, inkább az, amit a világ látni fog, ha elhagynak. 

Nem okoz problémát, ha mások rád támaszkodnak, hiszen erős vagy, és minden esetben szereted fontosnak érezni magad, de problémát okoz, ha neked kell megmutatnod magad másnak,hiszen ez sérüléssel járhat. 

Félsz attól, hogy ha közel engedsz magadhoz valakit, megbánt, elhagy, úgy érzed hogy egy kapcsolatban is fontos hogy te irányíts, különben nem érzed magad biztonságban. 

Vízöntő 

Hatalmas szükséged van az egyedüllétre és a szabadságra. Talán nincs is nálad szabadság igényesebb csillagjegy . Számodra a szerelemnek már a lehetősége is ijesztő, hiszen úgy érzed az korlátozna a szabadságodban. 

Egy kapcsolatban hűséges és elkötelezett vagy, és megadod a párod számára a szabadságot, amelyre szüksége van, de cserébe neki is meg kell adnia azt neked. 

Félsz attól, hogy nem fogod megtalálni az igaz szerelmet, azt aki a te számodra született, és aki képes téged elfogadni minden hibáddal együtt. 

Tapasztaltad már, hogy nagyon nehéz megtalálni azt az embert, aki feltétel nélkül elfogadja, sőt megérti a lelkedben élő szabadságvágyat. 

Egy kapcsolatban számodra mindig ott a háttérben megbúvó félelem, hogy nem fogadnak el, vagy megelégelik a számodra létfontosságú szabadságot. 

Félsz attól, hogy ha kitárulkozol, hülyének néznek, és visszaélnek az általad kimutatott érzelmekkel. 

Halak 

Te annyira önzetlen és jólelkű vagy, ami sajnos gyakran naivitással is társul. Mivel már sokszor csalódtál, sokan átvertek, rettegsz attól hogy átadd magad a szerelemnek. 

Te mindenkit úgy fogadsz el, ahogyan megismered, de folytonos félelemmel tölt el, hogy téged nem fogadnak el. 

Gyakran érzed úgy, hogy szerelmes vagy, de szükséged van a megerősítésre, hogy egy általad fontosnak tartott ember is azt mondja: Szerelmes vagy! 

Azért is félsz a szerelemtől, mer tudod, hogy nagyon könnyen és gyorsan kötődsz, de sajnos ritkán sikerül kiválasztani a megfelelő embert, ami csalódáshoz vezet. 

Szeretnéd elkerülni a csalódást, hiszen olyan sokszor átélted már korábban, gondoskodó, odaadó természeted miatt. 

Ritkán sikerül megtalálni azt az embert aki hasonlóan odaadó, és nyitott a világ szépségeire, aki megérti a lelkedben tomboló érzelmeket. 

Félsz attól, hogy egy újabb kapcsolat, csak újabb csalódáshoz vezet, és az talán teljesen eltörli az emberekbe, a szerelembe vetett hited. 

Mi a véleményed a cikkről?
Imádom
0
Nem tetszik
0
Tetszik
0
Változó
0
Irányelvek

Copyright 2020 © egijelek.hu All Rights Reserved.

Görgess fel