Most olvasod:
Csillagjegyek az Ikrek Újholdjában

Csillagjegyek az Ikrek Újholdjában

Az Újhold az Ikrek jelébe lépett június 22-én. mindannyian felvérteztük magunkat a Vénusz óta, ami még mindig a szeretet és a szépség jelében van. A Merkúr és a Vénusz azonos jele alapján várható néhány drámai fordulat, mivel a Vénusz még mindig visszatérő, de meg kell értenünk, hogy ez megoldódik amikor mindenki megérti hogy miként kell kezelni a kapcsolatokat. A pandémiás szellemkép készítése minden bizonnyal olyan valami, amire visszatekintünk a jövőben. Ezek a tapasztalatok a randevún keresztül tudatják az emberekkel, hogy mit akarnak továbbvinni. A kapcsolatok új szintre kerülnek a nagyon szükséges önmegfigyelés és gyógyulás révén. Ez az Ikrek-szezon nagy hangsúlyt fektet arra, hogy miként csatlakozunk digitálisan, kivel kapcsolódunk és milyen lesz a digitális lenyomatunk. Az Ikrek szezonja biztos kapcsolatba fog hozni minket a családdal, barátokkal. A technológia lesz a legnagyobb szövetségesünk az út során, mivel továbbra is sokat fedezünk fel önmagunkkal és a világgal kapcsolatban.

Kos

A Vénusz már ugyan abban a  jelben van, és ez egy megvilágosító új hold lesz, amely készen áll arra hogy új dolgokat tanuljunk. Ha érdeklődik új témák iránt, úgy érzi, készen áll a merülés felé, még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy ezt a gondolatot 6 hónappal később felülvizsgálva sem bánja meg. Jelenleg a legjobban akkor profitálhatna, ha felszabadítja kreatív oldalát, és néhány új projektre összpontosít.

Bika

Semmi nem hozza ki jobban a Bika igényeit és kívánságait jobban, mint ez az Újhold az Ikrekben. Mivel ez a Merkúrhoz és a Vénuszhoz is kapcsolódik, úgy fogja érezni hogy feszült energia fogja Önt körülvenni. Hetek óta úgy érzi, hogy szorongás hullámok törne Önre, de most megkapja a szükséges válaszokat. Tanulja meg, hogy értéket teremtsen és összpontosítson saját magára, és értse meg hogy a mesterkedés és a siker türelmet és időt igényel.

Ikrek

Boldog születésnapot! Végül elérkeztünk az Ön idejéhez, amely sok betekintést és lehetőséget kínál. Ez az Újhold arra készteti Önt, hogy fontolja meg az új irányokat, amelyeket a következő néhány hónapban megtehet. A Retrográd Vénusz arra törekszik, hogy az Ön kívánságaira és igényeire összpontosítson, és az Újhold arra készteti Önt, hogy tökéletesítse az utat, vagy módosítsa a GPS-t az új útjára. Élvezze az utazást.

Mi a véleményed a cikkről?
Imádom
0
Nem tetszik
0
Tetszik
0
Változó
0
Irányelvek

Copyright 2020 © egijelek.hu All Rights Reserved.

Görgess fel