Most olvasod:
A csillagok szerint a Skorpiónak és Vízöntőnek aggódnia kell a párja miatt az év végéig

A csillagok szerint a Skorpiónak és Vízöntőnek aggódnia kell a párja miatt az év végéig

csillagok

Egész máshogy alakulhat az év végéd.

Kos

A Kosokra nagyon szép romantikus, szívet melengető hónapok várnak, tele lesznek hatalmas érzésekkel, amit szerelmük igen jó néven fog venni és meg is fog becsülni. Te magad fogsz a leginkább meglepődni, hogy mekkora átalakuláson mész keresztül, végre úgy tűnik, hogy sikerül megszabadulnod az évek óta elhúzódó lázadó korszakodtól, így most jóval megfontoltabban kezdesz el viselkedni. Ami viszont talán még ennél is jobban fel fogja dobni az őszi hónapokat, hogy az egész munkádban igen nagy léptekkel haladsz előre, tele vagy remek ötletekkel.

Bika

A Bika jegyűek most novemberben kerülhetnek váratlan döntéshelyzetbe, elsősorban szerelmi, érzelmi ügyekben. Akinek ezen a téren lezáratlan ügye akad, az most nem halogathatja tovább, hogy megtalálja a megoldást, mert nem lehet a végletekig tolni magunk előtt a nagy problémákat. A helyzetre két megoldás van, mert lehetséges, hogy a pároddal már hosszú ideje vannak időnként vitáitok és erre most pontot tudtok tenni, megoldjátok a gondokat. A rosszabbik verzió, hogy úgy döntesz, hogy az egész kapcsolat végére pontot teszel és inkább befejezed, mert ha ez a döntés egyáltalán felmerül benned, annak természetesen oka van.

Olvass tovább

Ikrek

 A csillagok állása azt mutatják az Ikreknek, hogy egész ősszel szinte minden kívánságod és vágyad valóra válik, a vonzerőd egyenesen magnetikus hatással van a másik nemre. Aki közületek kapcsolatban él, annak gyönyörűen és kellemesen telik a következő pár hét társával és családjával együtt. Olyan jól érzed majd magad a bőrödben novemberben végig, hogy ez még jobban megszépít mindent. Olyan erős és kiegyensúlyozott leszel, mint mostanában soha ezelőtt.

Rák

A Rákok számára az egész ősz a szélsőségek ideje lesz. Semmiképp se engedd, hogy az indulatok elragadjanak és most figyelj arra különösen, hogy ne hozz elhamarkodottan döntéseket. Az elmúlt hónapok eléggé kemény mivoltának köszönhetően eléggé megviseltek az idegeid és sok körülötted a bizonytalanság. A legcélravezetőbb megoldás, ha már november elején megpróbálsz kicsikarni saját magadra egy kis időt és ha teheted, a nagyobb társaságtól elvonulva gondold át az eddigi és a jövőbeni életedet.

Oroszlán

Az Oroszlán jegy szülöttei hajlamosak arra, hogy saját maguknak állítsanak akadályokat és csak megköszönheted, ha valaki szembesít ezzel a ténnyel, mert akkor könnyebben tudsz kilépni ebből a csapdából. Szakmai téren folyamatosan haladsz előre és halmozod a sikereket, de valamiért mégsem maradéktalan a boldogságod, mert vannak a környezetedben olyanok, akik inkább akadályokat görgetnek eléd, mint segítenek. Ezeket a körülményeket mind vedd figyelembe, amikor átgondolod, hogy mik a valódi erősségeid, de arra is gondolj, mik azok a gyenge pontjaid, ahol megerősítésre vágysz.

Szűz

Felkavarodik a világ a Szűz körül ősszel, mert úgy érzed, különböző kihívásoknak kell eleget tenned most, elsőként a szerelemben. Lehet, igaz is, hogy a társad egy egész akadálypályát gördít eléd, így kezded úgy érezni, hogy egyre inkább szeretnél kitörni. Ilyenkor az egyetlen jó megoldás, ha átgondolod a kapcsolatotokat és meg is beszélitek, mi okozza a zűrzavart, mert sokáig nem jó olyan kapcsolatban élni, ahol valamelyik fél korlátozva érzi magát, ami persze nem jelenti azt, hogy benned nincs hiba.

Mérleg

Pompás dolgokat jeleznek a csillagok őszre a Mérlegeknek. Szakmai előre menetelük nem hogy töretlen lesz, de óriási kiugrásra is látható a lehetőség. Ezt elsősorban annak köszönheted, mint Mérleg szülött, hogy a lelkesedésed soha sem hagy alább, még akkor sem, amikor teljes biztonságban érzed magad, mivel neked nagyon sokat számít az, hogy tökéletes munkát tegyél le az asztalra, hogy megfelelően hasznosítsd a tudásodat és persze az elismerésre is vágysz. Tökéletes egészségnek örvendesz ezekben a hónapokban és mindössze annyit kell tenned ezen a téren, hogy igyekezz megőrizni jó fizikai állapotodat.

Skorpió

Ősszel úgy érezheted, hogy párod egyáltalán nem áll ki melletted, sőt meghallgatni sem hajlandó a gondjaidat. Hiába próbálsz nyitni, mereven elzárkózik, sőt sajnos az ágyban sem felhőtlenek a dolgok közöttetek. Többször megfordul a fejedben a szakítás gondolata és sajnos valószínűleg ez a kapcsolat már menthetetlen, így ez lesz a helyes döntés számodra. Mivel az elengedés neked nehezedre megy, a sors így segít, hogy gyakorolj és hogy a saját boldogságoddal törődj igazán. A szakításkor nehéz percek várnak rád, de az idő minden sebet begyógyít.

Nyilas

Olyan ügyesen szervezed most az életed, hogy mindenre és mindenkire jut időd, mindenkihez van egy kedves szavad, egy szóval irigylésre méltóan remekül haladnak a dolgaid. A munkádban is kiélheted a kreativitásodat, mert látva a remek formádat, a főnököd újabb igen érdekes és fontos feladattal fog megbízni és te természetesen most sem okozol csalódást. Egész ősszel lubickolsz majd az újonnan kapott nagy lehetőségben, de e közben ne feledkezz meg arról, hogy a lelkedet és a testedet is ugyan úgy karban kell tartani, mint a szellemet. Próbálj meg egy jó időbeosztást készíteni magadnak.

Bak


Óriási és ritkán adódó lehetőségei lesznek a Baknak decemberben, hogy új ismeretségeket köthessen, és olyan kapcsolatokat teremthessen, melyben a másik fél is remekül érzi magát és ő maga is csak profitálhat belőle majd érzelmi téren. Azért lesz ez ritka szép időszak a Bak számára, mert most az átlagosnál jóval könnyedébben képes kialakítani akár egy barátságot is, mint máskor. Talán megnőtt a bizalmad az emberekkel szemben, és lehet, hogy az egész életed most különösen jó mederben folyik, jó felé tart. Az érzelmi életedre is jellemző a nyitottság, de légy óvatos, mert ezen a téren e miatt kellemetlen helyzetbe is kerülhetsz.

Vízöntő

Már jó ideje érzed, hogy a párkapcsolatod lehetne jobb is és a munkahelyeden is sok stressz ér a hónapokban. Ráadásul feltűnik a színen egy harmadik fél, aki igen csak megmozgatja a fantáziádat és erősen gondolkozol, hogy lecseréld párodat rá. Arról tudnod kell, hogy sajnos párod sem őszinte hozzád és bizony ő is másokkal kavar a hátad mögött. Érdemes lenne szétnézned az emailjei között és elgondolkozni azon, hogy talán érdemes lenne új kapcsolatba kezdened a jelölteddel. Hívd randira, de játssz egyenes lapokkal, különben könnyen elijesztheted.

Halak

A Halak jegyűek nagy vágya, hogy találkozzon végre az igazival, akinek ő jelenti a nagy Ő-t. Novemberben meg is lesz erre minden lehetőséged, de igyekezz a realitások talaján maradni, csak azért ne ugorj fejestől egy kapcsolatba, mert úgy gondolod, hogy nálad fontosabb senki sem lehet a másiknak. A rózsaszín felhők hamar elszállhatnak és akkor talán megbánod, hogy nem tartottál ki a mellett, aki a részedről nehezen viselt őszintesége mellett mégis igazán szeretett. Egészen pontosan: az egódat némileg háttérbe kéne most szorítani, mert egy igazán szép és jó kapcsolat mindig két emberről szól.

További cikkek: http://asztromag.hu/

Mi a véleményed a cikkről?
Imádom
0
Nem tetszik
0
Tetszik
0
Változó
0
Irányelvek

Copyright 2020 © egijelek.hu All Rights Reserved.

Görgess fel