Most olvasod:
Ennek a 4 csillagjegynek a legnehezebb szeretni önmagukat

Ennek a 4 csillagjegynek a legnehezebb szeretni önmagukat

Szűz

Lehet, hogy a szüzek kritikusak másokkal szemben, de még inkább magukkal szemben. Mindig arra törekszenek, hogy kijavítsák a rosszul működő dolgokat, és néhányuk számára ez azt jelenti, hogy megpróbálják a problémákat megtalálni. Magas szintűeknek tartják magukat, ami gyakran irreális, tehát ha nem érik el azt a szintet, úgy érzik, hogy folyamatosan kudarcot vallanak. Szeretik ellenőrzés alatt tartani azokat a dolgokat, amik velük történnek, és magukat hibáztatják az ellenőrzésükön kívül történő dolgokért annak ellenére hogy logikusan felismerik, hogy nincs olyan amit ne tettek volna meg érte.

Hogy segíthetsz ezen: Ha van egy szűz az életedben, nyugtasd meg, hogy bár nem tart mindent a kezében, ez nem tükrözi őt. Bátorítsd őket amikor elérik céljukat, nem sajátos módon tudasd velük amikor jól csinálnak valamit. Amikor elkezdenek dühöngeni a rossz dolgok miatt, hagyd hogy jöjjön ki, de ne felejtsd el emlékeztetni a jó dolgokra. A szűz keményen dolgozik annak érdekében hogy minden a lehető legjobb legyen, de ösztönözd hogy néha meg kell állni és pihenni egy kicsit.

Bak

A szűzhöz hasonlóan a Bak is szereti, ha mindent ellenőrizni tud maga körül. Nagyon odaadóak és szorgalmasak, de gyakran átlépik a határaikat. Általában az önértékelést igazítják az élet minden terén a sikerességhez, így ha valamelyik terület nem tűnik jónak, akkor magukba keresik a hibát. Értékeiket befektetik teljesítményükbe, és nagyon magas színvonalúnak tartják magukat. A csalódások elkerülése érdekében hajlamosak a pesszimistább oldalra is hajlani, bár ez gyakran negatív képet mutat a magukról és a velük kapcsolatos jó dolgokról.

Hogyan segíthetsz ezen: Ha van egy Bak az életedben, akkor vedd észre az ő eredményeit, de tudasd vele azokat a dolgokat is, amelyek nem feltétlenül ehhez a sikerhez kapcsolódnak. Nem fognak segítséget kérni, és utálják azt gondolni hogy valaha is szükség lehet rá, de mond el nekik hogy ott vagy mögöttük ha valaha is szükségük lesz valamire. Támogasd őket, de ne adj benzint a tűzhöz. Mond hogy hébe hóba tartsanak szünetet, és ne higgyék azt hogy ez a gyengeség jele.

Skorpió

A Skorpiónak általában bizalmi problémái vannak. Míg általában azt állítják hogy csak önmaguktól függenek, és nagyon sok bizalmat keltenek, másokba vetett bizalom hiánya tükrözi a maguk iránti bizalom hiányát. Felelősségre fogják vonni az embereket, ha sunyi dolgot csinálnak, de titokban azon töprengenek, hogy vajon miért történt ez meg. Hatalmas hype ember lesz mások számára, de ritkán bánnak velük azonos bánásmódban. Fenntartják a falakat, hogy megakadályozzák bárki megismerését, sőt el is tudják hinni azt a hazugságot, hogy senki nem tudja igazán szeretni őket.

Hogyan segíthetsz ezen: Ha Skorpió van az életedben, akkor óriási a türelmed. Egy Skorpiónak sokáig tarthat, míg megnyílik valakinek, és még akkor is óvatosan teszi azt. 

Lehet, hogy néha kitörnek rád, de csak emlékeztesd őket, hogy nem bántod őket, de mélyen törődsz velük, és ott akarsz lenni mellettük, csak állj készen arra hogy ott legyél. Bátorítsd őket, amikor megpróbálnak sebezhetőek lenni. Emlékeztesd őket, hogy szerinted milyen nagyszerűek.

Halak

A halak letérnek az útjukról, hogy szó szerint mindenki számára elérhetőek legyenek, kivéve saját magukat. Hajlamosak azt hinni hogy a problémáik és érzéseik másodlagosak, nem olyan fontosak mint mindenki másé. Noha ez időnként önzetlen baráttá teheti őket, túl sokáig ez visszájára fordulhat, a szerettei jelenléte is terhet okozhat számukra. Gyakran vonzódnak a partnerek és barátok felé, akik nagyon elismerik és szeretik őket, és úgy érzik hogy bizonyítaniuk kell válaszul. Ez nem negatív dolog, de ezek a dolgok ahhoz vezethetik a Halakat hogy a saját élete háttérbe szoruljon.

Hogyan segíthetsz ezen: Ha van egy Halak az életedben, figyelj a jelekre, amelyeket adnak. Ha úgy tűnik rossz napjuk van, ösztönözze őket, hogy beszéljenek róla. Ha egyedül próbálják megoldani a problémájukat, emlékeztesd őket hogy számíthatnak rád. Gyakran elfelejtik mi az ami igazán élvezetes számukra, nem csak felszínes élvezetet nyújt. 

Mi a véleményed a cikkről?
Imádom
0
Nem tetszik
0
Tetszik
0
Változó
0
Irányelvek

Copyright 2020 © egijelek.hu All Rights Reserved.

Görgess fel