Most olvasod:
Itt az ideje, hogy megbocsáss magadnak, amiért egyszer kevesebbet fogadtál el, mint amit megérdemeltél.

Itt az ideje, hogy megbocsáss magadnak, amiért egyszer kevesebbet fogadtál el, mint amit megérdemeltél.

Itt az ideje, hogy megbocsáss magadnak, amiért egyszer kevesebbet fogadtál el, mint amit megérdemeltél.Hogy szellemeket engedsz a szívedbe; Csókoló szájat, ami fegyver volt, mikor azt hitted hogy rózsa.

Itt az ideje, hogy megbocsáss magadnak, amiért soha nem tudsz félig szeretni. Hogy odaadtad magad valakinek, aki nem tudta, mit tegyen a lelked tisztaságával, aki nem tudta, mit tegyen a csontjaid súlyával a benned lévő érzésekkel.

Itt az ideje, hogy megbocsáss magadnak hogy hittél a szeretet lágyságában, és annak érvényesülésében. Itt az ideje, hogy megbocsáss magadnak, amiért megpróbáltál olyan könyörtelenül hinni, hogy a “szeretlek” azt jelentette, hogy “maradok”.

Itt az ideje, hogy megbocsáss magadnak azokért, akik elsétáltak. Azokért, akik nem harcoltak, azokért, akik miatt úgy érezted, nem vagy méltó arra, hogy úgy szeressenek, ahogy másokat szerettél. Itt az ideje, hogy megbocsáss magadnak azért, ahogy megbíztál, hogy hagytad, hogy ujjlenyomatot hagyjanak a gerinceden. Itt az ideje, hogy megbocsáss magadnak, amiért kitártad a szíved, hogy hagytad, hogy az emlékeiket a bordáidban hagyják, hogy annyi mindent elvegyenek tőled.

Itt az idő. Itt az ideje, hogy megbocsáss magadnak, amiért egyszer kevesebbet fogadtál el, mint amit megérdemeltél. Itt az ideje, hogy megértsük, hogy egyáltalán nem volt beleszólásunk, hogy mennyi ideig marad velünk valaki.

Hidd el, amikor azt mondom, hogy a szerelem vár rád odakint. Az a fajta szerelem, ami megérti azt a nyelved, amit a szíved beszél. Úgy fogod érezni hogy semmi nem vár rád kint, légy türelemmel és biztosan megtalál. Ne ess vissza azok karjaiba akik összetörték szíved; ne hagyd hogy meggyőzzenek arról, hogy nem érdemled meg az igaz szerelmet. Harcolj a szeretetért, amit megérdemelsz. Követeld azt a fajta szeretetet, ami a szíved nyelvén beszél, azt a fajta szeretetet amelytől jobb emberré válsz, azt a fajta szeretet ami inspirál és el fog jönni.

El fog jönni.

Mi a véleményed a cikkről?
Imádom
0
Nem tetszik
0
Tetszik
0
Változó
0
Irányelvek

Copyright 2020 © egijelek.hu All Rights Reserved.

Görgess fel