Most olvasod:
Ezeket a hibákat ne kövesd el 2018-ban, ha tökéletes évre vágysz: az Oroszlánoknak a rossz barátoktól, a Nyilasoknak a stressztől kell elbúcsúzniuk!

Ezeket a hibákat ne kövesd el 2018-ban, ha tökéletes évre vágysz: az Oroszlánoknak a rossz barátoktól, a Nyilasoknak a stressztől kell elbúcsúzniuk!

akik

Kos:
Március 21 – április 19-ig

Pesszimistaként viselkedsz. Év eleje óta az jár a fejedben, hogy semmi sem fog összejönni, a terveid biztosan csődbe mennek majd. Rosszul gondolod, ez nem így lesz! Most sok olyan lehetőséget sodor az utadba az élet, melyekre nem is számítasz. Higgy magadban és az álmaidban, illetve akik fontosak neked, máshogy nem fogsz előrébb jutni a hétköznapokban.

Bika:
Április 20 – május 20-ig

Úgy érzed, nem tudod megváltoztatni a jelened, minden “meghibásodott”. Mielőtt a jelen problémáin őrlődsz, gondolj előbb a jövő eseményeire. Újra meg kell találnod a motivációt és a hitet, másképp nem tudsz sikeres hétköznapokat véghezvinni. Bátran jegyezz fel minden okos gondolatot és tanácsot, talán annak is eljött az ideje, hogy beiratkozz egy tanfolyamra vagy iskolába.

Olvass tovább

Rák:
Június 21 – július 22-ig

Túl keményen szeretsz, ebből lejjebb kell adnod. Ha sikerül kissé kevésbé beleélned magad a dolgokba, sokkal előbb megkapod majd azt, amit a szíved kíván. A szerelem már úton van, neked csak annyi a dolgod, hogy örömmel és nyitottsággal fogadd az újdonságokat. Fontos, hogy ne félj az ismeretlentől.

Oroszlán
Július 23 – augusztus 22-ig

Itt az ideje, hogy tisztázd a problémáidat a körületted élőkkel. El kell búcsúznod bizonyos emberektől, főleg olyanoktól, akik rossz hatással vannak az életedre. Viszont vannak olyanok is, akik csak arra várnak, hogy felhívd őket egy-egy jó szóval. Ne feledd, kik azok, akikre mindig számíthatsz és akik azok, akik csak hátráltatnak téged az előmenetelben.

Szűz:
Augusztus 23 – szeptember 22-ig

Bár mostanában sikert sikerre halmozol, kicsit túlhajszolod magad. Ennek meglesz a negatív következménye! Nem szabad ennyire túlhajszolt életet élned, kicsit vedd vissza a tempót. A jövőben próbálj meg lazábban állni a dolgokhoz, többet törődni magaddal és a lelki felfrissüléssel.

Mérleg:
Szeptember 23 – október 22-ig

Eljött az ideje az önállóság időszakának. Talán a munkádban kapsz nagyobb teret, talán a családodban lesz nagyobb a szabadságod, még a csillagok sem tudják, melyiket adják meg neked előbb. Mindegy, milyen lehetőséget kínál fel az élet, jól teszed, ha elfogadod.

Skorpió:
Október 23 – november 21-ig

A skorpiók alig győzik kapkodni a fejüket. Olyan sok esemény történik majd veled, és olyan meglepő döntéseket hoznak a körülötted lévők, hogy úgy tűnhet, sosem éred utol magad. Esténként adj magadnak lehetőséget a pihenésre! Ne hagyd, hogy összecsapjanak a fejed felett a hullámok! 

Nyilas:
November 22 – december 21-ig

Úgy érzed, hogy ingoványos talajra tévedtél. Jól átlátod a helyzeteket, és abban sem vagy biztos, hogy tudod, mit kell lépned. Fontos, hogy tudd: van időd végiggondolnod a helyzetet, és van időd megtalálni a megfelelő megoldást. Ne ugorj bele azonnal mindenbe! 

Bak:
December 22-től január 19-ig

Túl nagy hangsúlyt fektetsz a karrieredre és kevesebbet a magánéletedre.
Virágzik a munkahelyén, de küzd a világ minden más dolgával. Emlékezned kell arra, hogy az egyensúly az élethosszig tartó boldogság kulcsa. Meg kell találnod a módját annak, hogy minél több helyen helyt tudj állni.

Vízöntő:
Január 20 – február 18-ig

Szinte senki sincs a közeledben, aki ügyesebben oldaná meg mások problémáit, mint te magad. Ennek pedig könnyen lesz az a következménye, hogy mindenki a nyakadba akarja lőcsölni a nehézségeit. Lehet, hogy ebben az évben nemcsak új kapcsolatokat, de új karriert vagy új otthont is szán neked az élet. 

Halak:
Február 19 – március 20-ig

Mostanában hagytad, hogy mások hozzák meg helyetted a döntéseket. Mások úgysem tudják jobban, hogy milyen lesz számodra a tökéletes jövő. Légy nyitott a dolgokra, de a szíved helyett sose mások hozzák meg a végső döntést. Légy határozottabb!

További cikkek: http://asztromag.hu/

Mi a véleményed a cikkről?
Imádom
0
Nem tetszik
1
Tetszik
0
Változó
0
Irányelvek

Copyright 2020 © egijelek.hu All Rights Reserved.

Görgess fel