Most olvasod:
Mi az amit mindig, mindig elfelejtesz csillagjegyed szerint?

Mi az amit mindig, mindig elfelejtesz csillagjegyed szerint?

Sok dolog van amit elfelejt, az ember, most rávilágítunk párra belőlük, amire érdemes odafigyelni rájuk. Könnyen meglehet hogy azonnali változást érhetünk el vele az életünkben.

 

 

Kos

 

Elfelejted, hogy erős ember vagy. Harcos. Sok mindenen átmentél már életed során, és büszke is lehetsz hogy ilyen sokat elértél. Lehet hogy még nem tartasz pontosan ott ahol szeretnél, de átkozottul lenyűgöző tempóban haladsz felé. 

 

Bika

 

Elfelejtesz a mának élni. Nem kell mindent előre jól megtervezni ebben a pillanatban. Nem kell kapkodnod az összes tálcán lévő projekted befejezése miatt. Tarts egy kis szünetet. Pihenj meg. Lélegezz.

 

Ikrek

 

Elfelejted hogy nem minden a munkád. A heted nagy részét a munka veszi el. De már neked is megfordult a fejedben hogy vannak más fontos dolgok is, amikre összpontosítani kell. Ne öld meg magad a karriered miatt, hagyj időt magadnak élni.

 

Rák

 

Elfelejted, hogy hány ember törődik veled. Te mindig rohansz egyik projektről a másikra, segítesz az embereken és a barátaidon, és ez az egész érzés nem egyoldalú. Ezek az emberek ugyan annyira szeretnek téged, mint te őket. Nagyra értékelnek téged, még ha nem is hangoztatják eleget.

 

Oroszlán

 

Elfelejted, hogy nem kell tökéletesnek lenned. Nem baj ha beismered, amikor minden szétesik. Nem fog senki elítélni ha beismered a hibádat, sőt, sokkal erősebbnek fogsz tűnni.

Nem baj ha kicsúszik a kezeid közül az irányítás, mindent helyre lehet hozni, rengeteg dolog pótolható.

 

Szűz

 

Elfelejted, hogy az élet nem folytonos verseny másokkal és önmagaddal. Nagyszerű hogy változni akarsz, de nem szabad mint versengéssel elintézni. Rendbe van, ha tegnap többet tettél, mint ma. Jólvan ha a múlt hónapban aktívabb voltál mint ebbe. Nincs vele gond. Rendbe van.

Mérleg

 

Elfelejted, hogy nem lehetsz mindig kedves. Néha hangosnak kell lenned, hogy elérd a célod. Időnkénként erőteljesebbnek kell lenned, hogy valaki leszáljon rólad. Időnként félre kell tenned az udvariasságot, és két lábbal kell állnod a földön.

 

Skorpió

 

Elfelejted, hogy senki nem szereti a hazugokat. Azt gondolhatod, hogy szívességet teszel a szeretteidnek azzal, hogy nem beszélsz nekik a problémáidról, de valójában ők nem tudnak odaállni melléd hogy támogassanak. Meg akarják hallgatni, tudni akarnak róla, és segíteni akarnak.

 

Nyilas

 

Elfelejted, hogy te magad uralod a sorsodat. Ha valaki szemét módon bánik veled, otthagyhatod. Ha a munkahelyeden nem becsülnek meg, felmondhatsz. Saját magad fegyverkovácsa vagy, te vagy az, aki dönthetsz.

 

Bak

 

Elfelejted, hogy kínzod magad azzal, hogy folyamatosan több pénzt akarsz keresni. Ez nem fog senkit arra késztetni, hogy jobban tiszteljen téged. Ez csak szerencsétlenebbé fog tenni téged. Tedd azt ami boldoggá tesz. Választhatod azt az utat is, ami valójában boldoggá tesz téged.

 

Vízöntő

 

Elfelejted azt, hogy a jelenlegi helyzet nem fog örökké tartani. A jelen helyzet csak átmeneti. Ez csak a következő éven és az azt követően lesz érvényben, utána javulni fognak a dolgok. 

 

Halak

 

Elfelejted, hogy senki sem tartozik senkinek. Senkinek nem kötelező kedvesnek lennie veled, még ha az is. Azért kell kedvesnek lenned másokkal, mert ez tesz boldoggá, nem azért mert valamit kaphatsz cserében.

Mi a véleményed a cikkről?
Imádom
0
Nem tetszik
0
Tetszik
1
Változó
0
Irányelvek

Copyright 2020 © egijelek.hu All Rights Reserved.

Görgess fel