Most olvasod:
Ezeknek a csillagjegyeknek minden próbálkozása kudarcba fullad októberben

Ezeknek a csillagjegyeknek minden próbálkozása kudarcba fullad októberben

októberben

Vajon ki lesz az, aki minél többet próbálkozik, annál kevesebbet kap?

Kos

Aktivitásod az iskolaév kezdetével sem lankad. Minden energiáddal a szép és esztétikus dolgok megvalósítására törekszel októberben. Az október eleje hozhat egy kis feszültséget, de novemberre ennek már nyoma sem lesz. Ahogy elindul az október, a hivatásod területére helyezd a fókuszt. A Bak jegyében Szaturnusz még a legtávolabbi célt is elérhető közelségbe hozza és segít, hogy fókuszált lehess. Most bármire képes vagy!

Bika

Pihenésre van szükséged októberben. A szerelmi életed lehet az a terület, ahol ezt meg is találhatod. A hónap elején a Vízöntő Mars révén valaki vitát provokál, de ne vedd fel a kesztyűt. Egy szeretetet adó barát ebben is segíteni fog. A Nap és a Jupiter szerencsés kapcsolata októberben túlságosan ellazíthat. Különösebb probléma nem lesz belőle, ne aggódj! Előtérbe kerülhet végre egy olyan képességed, amely eddig rejtve maradt.

Ikrek

Tedd jelmondatoddá, hogy a kevesebb néha több. Ne fecsegj feleslegesen, és ne akard mindenből kivenni a jussod. Emberi kapcsolataidban, legyen szó üzleti vagy baráti kapcsolatról, mindenképpen fontos szerepet kap a kreativitás. Ne hajtsd túl a dolgokat! A Bak jegyében járó Szaturnusz hosszú időre hangsúlyossá teszi életedben a felelősség kérdését. Ahogy haladunk az idei tanévben, annál inkább érzed, hogy valaki utat akar mutatni neked. Érdemes hallgatni rá!

Olvass tovább

Rák

Számodra azoktóber eleje és a tanév kezdete elhozza a beteljesülést. Bármi, amiért hosszú ideje tepersz, most annyira közel kerül hozzád, hogy kézzelfoghatóvá válik. Eredetiséged, kreativitásod fantasztikus teljesítményekre sarkall és ezt a főnököd is díjazni fogja. Sok erőd lesz az esetleges vitás kérdések rendezéséhez, és végre az önbizalmad is a helyére kerül. Merj bátran a külvilág elé állni és élvezd a rivaldafényt. Ötleteidet és kitartásodat siker koronázza.

Oroszlán

Mindig büszke magatartásod sajnos októberben lelombozódhat. Ez a hónap nem a tied lesz, ugyanis munkahelyeden nem alakulnak valami fényesen a dolgok. A Vízöntőben járó Mars hatására valaki sokat fecseg rólad a hátad mögött és aláássa a főnöködnél elért pozíciódat. Emiatt sokat fogsz idegeskedni és ezt a párod is megérzi. Próbálj higgadt maradni, mert a tartásod a legnagyobb ékköved októberben is. Tudod, kicsire nem adunk 😉

Szűz

A csillagjegyedben járó Nap és Merkúr hatására feltámad tanulási vágyad. A szokottnál sokkal alaposabban és gyorsabban tudsz haladni teendőiddel és egy tanfolyamra is beiratkozol október közepén. Mivel a tanulás a te területed, így biztosan te lehetsz az osztály üdvöskéje. Használd ki borotvaéles agyad, mert a csillagok most azt is támogatják, hogy a tanfolyamon tanultakat pénzzé tedd egy jobban fizetett pozíció formájában. A magánéleted békésen alakul, a párod igazi társad lesz októberben is.

Mérleg

A Skorpióban járó Vénusz erősen megtépázza az amúgy sem harmónikus szerelmi életed ebben a hónapban. Folyamatosan hezitálsz és több vasat tartasz majd a tűzben, de vigyázz, mert az egyik jelölt átverhet és két szék közül a földre eshetsz. Ez pedig nagyon nem tenne jót az önbecsülésednek. Igyekezz higgadt maradni és nem lássák rajtad, hogy kiért vagy oda. Inkább aludj még egyet a dolgokra.

Skorpió

Eljött a te időd, a Vénusz a jegyedbe lépett. Forró flörtök és randevúk várnak rád októberben. Amit most kitervelsz, az egy csettintésre valóra válik és a kiszemelt férfi is téged akar. Szélsőséges természet miatt azonban, lehet, hogy pont ez az egyértelműség fog taszítani, így valaki olyan után nézel, akit nem könnyű megszerezni. Szereted a kihívásokat és októberben ezt megkapod. Munkahelyeden némi feszültség várható egy női kollegáddal, azonban vibráló személyiségeddel sikerül őt is elhallgattatnod.

Nyilas

Sajnos októberben nagyon lehangoltnak fogod magad érezni, mert a Jupiter még mindig a számodra nem kedvező Skorpióban halad-. Tele vagy szebbnél szebb elképzelésekkel, de sajnos nem méred fel a valódi lehetőségeidet és kudarc vár rád. Vigyázz, hogy ne bízd el magad, különben még a pénztárcád is megcsappan. Munkahelyi teljesítményedre is inkább a visszafogottság jellemző. Nem ártana egy kissé magadba szállni. Októberben a pénzszerzés lesz számodra fontos, de mindez kizárólag kemény, céltudatos munkával lehetséges és így sem biztos a siker.

Bak

Mivel több bolygó a csillagjegyedben halad, ezért számos kihívás és élmény vár rád októberben. Egy titkos hódoló kerül a közeledbe, akiről először észre sem veszed, hogy mennyire oda van érted. Talán ha nem dolgoznál annyit, akkor még egy forró randi is összejöhetne ezzel a személlyel. Annyit elárulhatunk, hogy az illetőt a munkahelyeden kell keresd és sokkal közelebb van, mint gondolnád. Nézz be az íróasztalod fiókjába, mert szerelmes üzenetek várnak tőle!

Vízöntő

A Vízöntőben járó Mars hatására pontosan tudod, mi is az új célod és végre lépéseket is teszel. Ez nem csak múló októberi fogadkozás. Van valami, amihez komoly érzéked van és ezt most felismered. Már csak bátorság és elhatározás kell, hogy a nyilvánosság elé vidd kiváló ötletedet. Olyan napokkal indul az októbered, amikor minden szokatlan területen sikerrel méretheted meg magad és a konkurencia sem mer megközelíteni vagy kekeckedni veled. Most érdemes fizetésemelést kérni, biztos a siker! Az induló párkapcsolatod biztos alapokra helyezed és minden rendben halad.

Halak

A Halakban járó Neptun miatt távoli célok, mesés víziók foglalkoztatnak. Egy kicsit vedd lassabbra a iramot. Tűzz ki kisebb célokat, és azonnal élvezheted a megvalósulás mámorát. Novemberre az bolygók többsége melléd áll. Különösen akkor lehetsz eredményes, ha üzleti partnereket is elfogadsz magad mellé. Az év első szakaszában inkább vad idegenek érkeznek a segítségedre. A családtagokat kezeld könnyedebben, velük most nem érdemes konfrontálódni.

További cikkek: http://asztromag.hu/

Mi a véleményed a cikkről?
Imádom
0
Nem tetszik
0
Tetszik
0
Változó
0
Irányelvek

Copyright 2020 © egijelek.hu All Rights Reserved.

Görgess fel