Most olvasod:
A következő csillagjegyeknek engedniük kell a párjuk pórázán, különben úgy fog menekülni, mint az űzött vad.

A következő csillagjegyeknek engedniük kell a párjuk pórázán, különben úgy fog menekülni, mint az űzött vad.

csillagjegy

Az asztrológiában léteznek híresen féltékeny típusok, akik sajnos viselkedésükkel annyira elriaszthatják párjukat, hogy vissza sem néz többet. Te vajon köztük vagy?

Skorpió

Az asztrológia legrosszabbnak megítélt csillagjegye. Ha Skorpió vagy, akkor a birtoklási, féltékenykedési versenyt biztosan megnyered. Képes vagy beletúrni szerelmed táskájába és cuccaiba, csak hogy mindent megtudja róla. Árgus szemekkel keresed az idegen női hajszálakat a párnáján és rendszeresen számon kéred, hol, mikor, kivel töltötte az idejét. A facebbok jelszavát fejből fújod és minden este átnézed a beszélgetéseit. Szíved szerint lelakatolnád és kalitkába zárnád. A megcsalás nálad olaj a tűzre, mert olyan bosszúhadjáratot indítasz, hogy egy életre megemlegeti a bűnös. Jó lenne ha ezeken a paranoiákon enyhítenél, mert sajnos így lehetetlenség veled egy fedél alatt élni hosszútávon.

Oroszlán

Bár látszólag büszke és független típus vagy, aki közelebbről ismer, tudja, hogy ez nagyon nem így van. Egy Oroszlánnak mindig kell a közönség és a szerelem. A magánéletében híresen birtokló, már – már elnyomó viselkedést mutatsz, ami mellett levegőt venni gyakorlatilag esélytelen. Mindig a te szavad érvényesül és bár megcsalás esetén büszke maradsz és eljátszod, hogy téged nem érdekel, ennek ellenére képes vagy bosszút állni. A Skorpiókkal ellentétben te nyíltan támadsz és az öklödet is használod, ha kell. Téged nem győzhet le senki és a párodnak is tiszteletben kell tartani akaratodat. Ezeken mindenképp lazítanod kell, ha nem akarsz magányosan meghalni.

Olvass tovább

Rák

A vizes jegyűek között a porond második helye a tied. Olyan szinten manipulálod érzelmileg a másikat, hogy szóhoz jutni nincs ideje. Akárcsak a Skorpió, te is átkutatod kedvesed lakását és szinte keresed a jeleket, hogy meggyanusíthasd. A Skorpióval ellentétben te nem dühöt, hanem gyengeséget mutatsz, eljátszod a mártírt és sírással reagálsz. Sajnos egyik taktika sem megfelelő, mert párod idő előtt lelécel az ilyen hisztik mellett. Gyakran előfordul, hogy minden ok nélkül számon kéred és pánikolsz illetve, hogy sehova nem mehet el nélküled. Haveri sörözés gyakorlatilag szóba sem jöhet. Mivel az érzelmeid vezetnek, így gyakran mellé nyúlsz a vádaskodásokkal. Szabadidőre mindenkinek szüksége van és ha nem akarsz magányosan megöregedni, akkor ezeket a viselkedéseket engedd el. Inkább iktass be te is csajos programokat addig.

Kos

Mivel ami a szíveden az a szádon, nincs ez másképp nálad a szerelemben sem. A zodiákus nagy versengője és erőösszemérője vagy, így a riválisokat is szeretnéd minél hamarabb felöklelni szarvaiddal. A te párodat senki nem közelítheti meg, különben megnézheti mit kap tőled. Nem kutakodsz a holmijai között, de gyakran kérdezősködsz és nyílt kérdéseket teszel fel, nem köntörfalazol. Mivel türelmetlen típus vagy, így neked azonnal minden tudnod és látnod kell. Nehezen viseled ha párod nélküled megy bulizni vagy barátnőzni, szíved szerint állandóan ott lennél mellette, mint egy testőr. Ha kell fizikailag véded meg szerelmed, viszont ez egy idő után már nagyon fullasztó. Szereted a feszültséget, így gyakran generálsz otthon féltékenységi rohamot, még ha alaptalan, akkor is. Ha nem kapod meg a folyamatos egó simogatást, akkor több jelenetet is lerendezel, hogy kikényszerítsd párodból, te vagy a legjobb. Elsőbbségedet az ágyban is szereted fitogtatni és valóban nem ritka, hogy szó szerint kiütöd ellenfeleid. Mielőtt eljárna az öklöd, gondold át, hogy valós-e a probléma vagy csak a képzelt démonjaiddal harcolsz.

Bak

Bár látszólag szívedet kőfallal véded, nagyon is emberi érzések dobognak benne. Ezt már csak az után ismeri fel párodat, hogy jó ideje együtt vagytok. Ekkora azonban a páncélozott szív mögül előkerül a védelmező és birtokló oldalad. Akit te kiválasztottál, az nálad egy életre szól és szeretnéd bebiztosítani, hogy más nem csap le kedvesedre. Te nem harccal reagálsz hanem egy sokkal kifinomultabb taktikát vetsz be: gyorsan eljegyzed párodat és családot alapítasz vele. Mivel hagyományörző vagy, így a régimódi eszközöket tartod a leghatékonyabbnak, hiszen ki hajtana rá egy házas és gyerekes emberre? A kapcsolat előrehaladtával néha te is féltékenységi jeleneteket produkálsz, de nálad ezek hamarabb elcsitulnak. Mivel híresen szigorú ember vagy, aki szereti a korlátokat, így hajlamos lehetsz párodnak is megszabni, hogy mikor, kivel és hova mehet. Vigyázz, ne fojtsd meg a másikat, mert esélyed nem lesz a családalapításra és az elköteleződésre.

Bika

Az állatöv legmaterialistább jegye vagy, ez megmutatkozik a szerelemben is. Szereted birtokolni, ami kézzelfogható és ami hozzád tartozik. Számodra az otthon szent, oda ellenfél be nem léphet. Párodat szeretnéd mindig magad mellett tudni és nehezen viseled ha éjszakára kimarad a haverokkal. Ilyenkor csöndben magadban fújtatsz, mint egy bika, majd amikor az eset már többször megismétlődik, akkor hirtelen ráöntöd haragod a másikra. Dühöd ilyenkor már nehezen csitul és képes vagy a kapcsolatot is felbontani, ha a biztonságod veszélyben érzed. Nem vagy rivalizálós típus, de sokat zsörtölődsz. Elvárod, hogy párod mindent megtegyen érted úgy, hogy gyakorlatilag nem lehet egy önálló programja vagy levelezése sem. A facebook szegény számára tabu, az emailezés pedig felér egy szakítással is. Fogd vissza magad, különben nem lesz kivel leélned az életed.

További cikkek: http://asztromag.hu/

Mi a véleményed a cikkről?
Imádom
0
Nem tetszik
0
Tetszik
0
Változó
0
Irányelvek

Copyright 2020 © egijelek.hu All Rights Reserved.

Görgess fel