Most olvasod:
Négy jegy, akiknek hatalmas fordulat várható az életében. Döbbenetes változások!

Négy jegy, akiknek hatalmas fordulat várható az életében. Döbbenetes változások!

pénzügyi

A Rákok foglalkozzanak a pénzügyeikkel 

Hiába az üzleti vagy karrier szempontjából jövő siker, érdemes lesz odafigyelni a pénzmozgásra, hiszen kisebb kiadások várhatók ebben a hónapban. Bár a családcentrikus és odaadó Rák mindent megtesz a maga és szerettei kényelme érdekében, most érdemes pontosan kiszámolni, mire mennyit költesz. Lehet, hogy nem tudod elfogadni a tényt, hogy a történek alakulása nem csak rajtad múlik, így egyre jobban erőlteted a dolgot, ami nem megy. Oda kellene figyelned, hogy milyen új lehetőségekkel találnak meg, és ezek miben változtatják meg a jövődet. Egy egyszerű lépéssel te is megtudod gátolni a fizetésképtelenséget: vegyél egy jegyzetfüzetet és pontosan írd le, mire mennyit és hogyan tudsz költeni márciusban. Hidd el, ezzel az egyszerű lépéssel nemcsak meggátolod a rossz pénzügyi helyzeteket, de egy esetleges nyaralásra is félre tudsz tenni némi költőpénzt. Amikor úgy gondolod, hogy valamit már megvizsgáltál, akkor esetleg jobb lenne aludnod egyet, ahelyett, hogy tovább gyötörnéd magadat. Ne ma akard megoldani amit hetek óta nem tudsz. Adj időt magadnak, hogy kitaláld a megoldást. Pénzügyi karmádat előző életedben hozott jó és rossz döntéseid döntik el. Jelenlegi pénzügyi helyzeteden azonban te magad is változtathatsz, csak a képzeleted és a határozottságod szabathat gátat ennek. Dolgozd le a pénzügyi karmádat, és tegyél szert a mindent elsöprő bevételre! Hajrá!

Olvass tovább

Az Oroszlánok előléptetésre számíthatnak 

A dolgos és szorgalmas hétköznapok végre meghozhatják az a várva várt sikert, melyre az Oroszlánok oly régóta áhítoznak. Nem hiába volt az a számtalan túlóra és hétvégi műszak, most minden kifizetődik. Ha munkahelyváltáson gondolkodtál, most még egy időre mondj le róla, hiszen a főnököd egy igen kecsegtető ajánlattal állhat elő. Azonnal ugorj, ha segítséget kér tőled! Érezze, hogy ő a főnök, te pedig beosztott. Légy szellemes, vidám és előrelátó! Előbb utóbb nélkülözhetetlenné válsz a számára, így nem lesz véletlen, ha grandiózus és mesés dolgokkal áll elő a jövődre nézel. Az Oroszlán főnök bőkezű, gyakran ad, ha úgy gondolja, hogy jogosan megérdemled a pénzt. Lehet, hogy elég ezt kivárnod. Légy diplomatikus, egyelőre ne te hozd fel neki a változás lehetőségét. Az Oroszlánokat időnként fontos dicséretekkel és elismerésekkel ösztönözni, különben sértettnek és bántottnak érzi magát, az pedig a lustaság és a közöny tökéletes melegágya. Ha te is ilyen vagy, jó ezt már az elején tisztázni a munkahelyeden, hiszen ezzel is már az elején tisztázhatod a kínos helyzeteket. Ott bujkál benned egy csodás ötlet, mely meglepően sok embert érinthet. Van valami, ami szárnyakra szeretni kelni, csak rajtad múlik, mikortól vágsz bele a szituációba. A bátortalanság sosem célravezető. A kockázatok ne tartsanak vissza attól, hogy igent mondj. Ha jó a hangulatod, akkor könnyebben és gyorsabban dolgozol! Érdemes néhány kedves gesztust tenned a többiek felé, hiszen ezzel nemcsak a saját tennivalóidban, de a közös munkában is nagyobb sikereket érhettek el. Légy nyitott a többiek mosolyára, hidd el, néha megéri! 

A Nyilasokra rátalál a Nagy Ő

Könnyen lehet, hogy a baráti társaságukból fedezi fel őket valaki, akivel nemcsak megértik egymást, de igazi elsöprő szerelem is lehet ebből a kapcsolatból. Ebben a hónapban nem érdemes bezárkózni a négy fal közé, inkább irány a legközelebbi szórakozóhely vagy több embert vonzó esemény, hiszen nem mindennapi kalandokban lehet részed. Nyilas szerelmünk megértéséhez fontos tudnunk, hogy kedvesünk erőteljesen vonzódik a szellemi világhoz. Vagyis nyújtanunk kell neki megfelelő megértést és motivációt, hogy a képzelete szárnyalhasson. Persze elsőre lehet, hogy ijesztő lesz számodra ez a megmagyarázhatatlan érzés, mégis most olyan érzések szabadulhatnak fel benned, melyek az egész jövődre hatással van. Ki tudja, talán a jövendőbelid próbálja meg meghódítani a személyed. Olyan sokféleképpen megfogalmaztad már, hogy mi kell neked igazán, és azt is abszolút tudod, hogy mit kell tenned ennek megkapásárt. Eljött az ideje, hogy végre szeretettel érvényesítsd az érdekeidet, és elfogadd, hogy számodra is létezik az a bizonyos pompás társ.  A Jupiter kellemes fényszögben áll a Merkúrral. Az Uránusz jó fényszögben áll a Szaturnusszal a Nyilas jegyében. Ezekkel az állásokkal bárkit meg tudsz nyerni magadnak! Ne legyen rosszkedvű, semmi okod nincs a bús ábrázatra vagy az elkeseredett siránkozásra. Nem érdemes és nem is lesz hasznodra, ha régi, elavult dolgokhoz próbálsz ragaszkodni. Gondolj csak bele, milyen jó érzés az, amikor a szerelem megtalál. Ez várhat rád is, ha nem csukod be a lelked. Miért lenne minden ember rossz? Na ugye! 

A Bakok két tűz közé kerülhetnek 

A jövőben váratlan fordulatok várnak a Bakokra, méghozzá az élet minden területén. Érdemes lesz résen lenniük pénzügyi dolgaik és az otthoni dolgaikban egyaránt. Lehet, hogy egy nem várt kiadás megzavarja a boldog időszakot. Szeretik irányítani a környezetüket és mindenkit az életükben. A Bakok nagyon óvatosak, de csak azért, hogy felmérjék a helyzetet, mielőtt fejest ugranának bele, soha nem ugranak bele semmibe elhamarkodottan. Elfogadják a változásokat, de lassan vezetik be, hogy hozzászokjanak. Mostanában hajlamos lehetsz rá, hogy feketén vagy fehéren lásd a dolgokat. Rettentően pontos vagy mostanában, szigorú beosztás szerint élsz és nem kedveled, ha megváratnak, mert ez felelőtlenséget mutat. A jövőben fontos lenne végre felismerned, ki őszinte és ki hazug a mindennapjaidban. 

Persze vannak olyanok, akik kegyes hazugságokkal akarnak megvédeni a valóságtól, ám lehet, hogy pont ezzel veszítik el a számodra fontos bizalmat. Derítsd ki az igazat, hiszen csak ennek a birtokában tudod eldönteni, hogy mit szeretnél tenni valójában. Kiderülhet, hogy csak magadra számíthatsz a nehéz helyzetben, ám nem kell félned, te sosem voltál az az elveszett lény. A kiábrándulásból gyorsan magadhoz térsz, hiszen az életednek nem szabad megállnia csak úgy. Olyan lehetőséget is az utadba sodorhat most az élet, melyek nemcsak a te jövődet, de a környezeted mindennapjait is nagyban megváltoztathatják. 

További cikkek: http://asztromag.hu/

Mi a véleményed a cikkről?
Imádom
0
Nem tetszik
0
Tetszik
0
Változó
0
Irányelvek

Copyright 2020 © egijelek.hu All Rights Reserved.

Görgess fel