Most olvasod:
Októberi Pénzhoroszkóp, Nyomor és Fényűzés, így kezdődik az ősz csillagjegyed szerint!

Októberi Pénzhoroszkóp, Nyomor és Fényűzés, így kezdődik az ősz csillagjegyed szerint!

penz

Pénz és szegénység

Kos

Bölcsességedet, józan gondolkodásod és a most benned levő érzékenységedet, jó megérzéseidet használd a pénz világában is – és ne legyél türelmetlen! Ne akard, hogy munkád, az „elvetett mag” azonnal „gyümölcsöt” hozzon – hisz az lehetetlen! Mindennek ideje van, te csak alázatosan készítsd elő a „talajt”, „kapálgasd, ápolgasd a kis növénykéidet”, és hagyd, hogy egyszer csak termőre forduljon! A belefektetett energia nem vész el – csak egy darabig nem látható. A hirtelen túlzások megjelenhetnek a kiadásokban is – légy tudatos. Közelednek a Glamour napok, így ne szórd el minden pénzed!

Bika

Annak ellenére, hogy most nagyon billegős és türelmetlen vagy, akár butaságokat is téve – a pénzügyekben pozitív, váratlan fordulatokra számíthatsz. Talán hited, nagyon jó megérzéseid segítenek hozzá, de az sincs kizárva, hogy valamilyen titkos üzlet hozadéka. A várt kölcsön is megérkezhet, vagy társad pénzügyi helyzete fordulhat most váratlanul pozitív irányba. Figyelj, mert a becsaphatóság, az illúziók és csalódások is megjelenhet ezeken a területeken!

Olvass tovább

Ikrek

Nagyon jól vagy. Ennek lehet oka egy váratlan pénzbevétel is, amiből végre megveheted régen vágyott dolgaidat, könyveidet, de akár egy utazásra is befizethetsz. Nem valószínű, hogy egy lottó nyereményként érkezik mindez, inkább valamelyik mentorod ajándéka lehet, aki ezzel szeretné megköszönni a tudásod. Figyelned kell, hogy ne vigyenek el a külvilágnak való megfelelési vágyaid, melyek zsákutcába vezetnek, és a végére csak pénzed hűlt helyét találod a sznob világnak való megfelelésed miatt!

Rák

Mindenhol, a munkádban is tele vagy ötlettel, zseniális meglátásokkal, melyet főnököd is értékelhet – mégis, a pénzügyi dolgaidban meglehet, teljes a káosz. Nem látsz tisztán, becsapható vagy – zavaros az egész. Lehet, hogy az a pénz, amiért megdolgoztál, nem érkezik meg, pedig már rég ideje volna? Meg kell tanulnod úgy kiállni magadért, hogy közben ne vigyenek el az érzelmek, a szenvedélyek, a túlzások! Ne erővel próbád megszerezni, hanem bölcs érveléssel és intuícióval.

Oroszlán

Általánosan véve nem látsz most tisztán, könnyen beleeshetsz önmagad sajnálatának, a felelősség másokra való hárításának csapdájába. A nehézségek, melyek tanításra kényszerítenek – mégsem a pénzügyeidet érintik. Akár váratlanul nagyobb összeg is érkezhet – melyre viszont vigyázz, a most itt levő „álomkorságod” miatt – könnyen becsaphatnak! Önmagad kényeztetésére sokat költhetsz, mely lehet akár egy utazás is – de ne próbáld a sznob világ igényeit kielégíteni! Otthonod szépítése, felújítása is sokat mérhet.

Szűz

Jó kedvedet a bőségesen beáramló pénz is elősegíti, úgyhogy ne csodálkozz, ha tele vagy lendülettel, ötlettel, kitörési vággyal, újra való igénnyel, melyeket anyagilag is tudsz most fedezni. Rád nem jellemző módón akár a költekezésben is túlzásba eshetsz, ami elsősorban szerelmed és gyerekeid mindennel való elhalmozásában juthat kifejezésre. Próbáld az egyensúlyt megtalálni, ám akkor sem csinálsz semmit rosszul, ha most megtapasztalod a bőkezűség pozitív és józanító részét is!

Mérleg

Meglehet, nem tudsz ellenállni a káprázatnak, annak a sok csillogásnak, mellyel otthonodat díszítheted, szépítheted – és többet költesz, mint amennyire lehetőséged van. Lehet, hogy egy kölcsön adja erre az alapot, vagy társad pénztárcáját könnyíted – melyeknek a számláját egyszer persze egyenlíteni kell – ezért jobb már most a mértéket megtartanod! Minden túlzásra vigyázz, főleg, melyek mögött nagy szenvedélyek is vannak! Ha elromlik a telefonod, számítógéped, autód – ezeket vedd jelzéseknek, mert azok!

Skorpió

Ha a pénzügyi vonalon történések vannak, ne csodálkozz! Ezek lehetnek nagyon pozitívak – megérkezhet munkád gyümölcse – de lehetnek, főleg a sznobság csapdájába esve nagy becsapások, illúziók miatti pénzkiáramlások is. Leginkább szerelmednek és gyerekeidnek vásárolt dolgoknál, ajándékoknál lassíts, ne ess túlzásokba! Figyelj, mire van szükségük, nehogy csalódás legyen, hogy nem örülnek a nekik vett meglepetésnek! Pénztárcádat is jobb, ha nem a táskád legtetejére teszed!

Nyilas

Ha ügyes és tudatos vagy, akkor meg tudod állítani a most benned levő fájdalmakban, csalódásokban való dagonyázásod. Ha ez sikerül, az a pénzügyi vonalon is megmutatkozik, mert nem esel a sznobság, a türelmetlenség és a nem odafigyelés miatti nagy kiadások hullámaiba. A te kezedben van, hogy lefelé gurulsz-e a lejtőn, túlzott vágyaidat kiélve, vagy inkább összeszedve magadat, pénzt teremtesz, és szeretteidet odafigyeléssel vett ajándékokkal leped meg.

Bak

Bármit meg tudsz teremteni, amit csak akarsz. Lendületben vagy, jól megy a munka, kedved és erőd is van a pénzügyi dolgok realizálásához. Meglehet, most a családodra, az otthonodra többet költesz, mint ami belefér – próbálj meg egyensúlyban lenni a vágyakkal és a lehetőségekkel! Titkok is közrejátszhatnak a pénzteremtésedben, de meglehet, hogy ezek csak olyan titkos, ezoterikus tanítások, tisztánlátások hozadékai, esetleg előző életből jövő segítségek, melyeket a felsőbb világ próbál neked adni jutalmul.

Vízöntő

Könnyen beleszaladhatsz pénzügyi vonalon a „ködbe”, az illúziókba. Becsapható vagy, olyan dolgokat vásárolhatsz meg, melyekre egyáltalán nincs szükséged, csak mások hitetik el veled. Esetleg – az álmaidat próbálod valósággá tenni, de amelyeket meglehet, már rég ki is nőttél. Te is könnyen tudsz most „csúsztatni”, másokat talán akaratlanul, jóhiszeműen megvezetni, melyeknek az árát a „törvény nem tudása” ellenére meg kell majd fizetni. Legyél éber! Figyelj a pénzedre, az értékekre! És a pénztárcádra is!

Halak

Váratlan bevételek, váratlan kiadások, ilyen ez a pénz. Nagyon jó megérzésekkel, ráérzésekkel pontosan tudod, hogyan kell pénzt teremteni. A nehezebb része az, hogy ne folyjék ki a kezedből, ne vegyél meg minden káprázatot, minden, igazából fölösleges dolgot. De hát hogyan tudnál azoknak a csillogó-villogó dolgoknak ellenállni, melyek oly kedvesek, melyekhez a benned levő álomvilágban ringó gyerekéned oly erősen ragaszkodik? Egy kicsit próbálj érettebben gondolkozni, így újra egyensúlyba kerülhetsz.

További cikkek: http://asztromag.hu/

Mi a véleményed a cikkről?
Imádom
0
Nem tetszik
1
Tetszik
0
Változó
0
Irányelvek

Copyright 2020 © egijelek.hu All Rights Reserved.

Görgess fel