Most olvasod:
Hogyan hozhatsz ki magadból olyan szuper erőt, amelyért megőrülnek a pasik. A csillagjegyedben ott a válasz.

Hogyan hozhatsz ki magadból olyan szuper erőt, amelyért megőrülnek a pasik. A csillagjegyedben ott a válasz.

Nőként sokan tanakodtál azon, hogy milyen titkos fegyverrel érhetsz el nagyobb sikert az ellenkező nemnél? Most segítünk, olvasd el a horoszkópod tanácsait!

Kos

Kosként imádod ha a férfiak versengenek érted és forró flörtökbe keverednek veled. Ahhoz, hogy az igazi tüzes énedet kihozd magadból, érdemes valamilyen sport segítségével táplálnod a benned élő amazont. Bokszolás vagy salsa, a lényeg, hogy erotikus és pörgős legyen. Ezenkívül minél többet mész bele olyan helyzetbe, ahol neked kell irányítani, utána annál könnyebben hódítod meg a kiszemelt áldozatot. Szikrázó tekinteted és dinamikus habitusod biztos kulcs egy forró randihoz. Tápláld a benned lobogó tüzet, nehogy kialudjon! Ez a te titkos erőd.

Bika

Bikaként szívesen áldozol az érzékiség és anyagi örömök oltárán ezenkívül a kulináris élvezetek sem állnak messze tőled. A titkos szupererőd a főző tehetséged. Ahhoz, hogy ezt a képességed tökélyre fejleszd, érdemes lenne beiratkoznod egy szakács képzésre. Ezek után már semmi nem állhat annak az útjába, hogy különlegesebbnél különlegesebb konyhai módszereket vess be a kiszemelt férfi megszerzése érdekében. Nálad jobban senki sem tudja, hogy egy férfihoz az út a hasán át vezet. A gyakorlatba ültetéshez romantikus gyertyafényes vacsorát ajánlunk, amelyhez a menüt te állítod elő.

Olvass tovább

Ikrek

Az Ikrek híres a kiváló beszéd és írás kézségéről és hogy minden helyzetben feltalálja magát, azaz kidumálja magát. Nem véletlen Hermész az Istensége. Ikrekként szívesen beszéled le a lábáról a kiszemelt férfit és a forró sms üzenetek sem állnak távol tőled. Ahhoz, hogy a legerotikusabb üzenetekkel és flört taktikákkal szállhass harcba a kiszemelt férfiért, javasolt egy kommunikációs tréning elvégzése. Így garantáltan tudni fogod, hogy hogyan kell a szavakkal tudatosan játszani ahhoz, hogy célt érj. Ne feledd, hogy a tudás hatalom és ez a te titkos szexi erőd.

Rák

Rákként biztosan észrevetted már, hogy a gondoskodás és az intuíció működtetése nem okoz különösebb problémát. Ami másnak a kötöttség terhe, azt te szívesen magadra vállalod. Könnyen ráhangolódsz a kiszemelt férfira és pontosan azt adod neki, amik az alapvető igényei. Ahhoz, hogy ezt a képességedet a magaslatokba emeld, érdemes lenne intuitív, szinte médiumi képességeid fejleszteni. Ehhez a különböző ezoterikus tanok elsajátítását javasoljuk, hogy még jobban ráérezz szeretőd vágyaira. Ez után nincs más hátra, mint rajta gyakorolni és biztosan nem fog tudni ellenállni neked.

Oroszlán

Az Oroszlán híres stílusérzékéről és pompás megjelenéséről, valamint büszke tartásáról. Mindig tudod azt, hogy milyen ruhát mivel kombinálj ahhoz, hogy az összes férfi szeme azonnal rád szegeződjön. A biztos siker érdekében érdemes lenne egy stílustanácsadói képzést elvégezned, hogy még mesteribben tud a ruhákkal és színekkel elérni, hogy a férfiak a lábad előtt heverjenek. Sose feledd el, hogy a stílus maga az ember és ezt te ösztönösen tudod alkalmazni. Sajátíts el különböző divat és stílusfortélyokat és még biztosabb lesz a siker!

Szűz

A Szüzek híresek a precizitásukról. Ezenkívül élesen vág az agyad, mint a borotva. A titkos szupererős éppen ebben a tisztaságban és összeszedettségedben rejlik. Ahhoz, hogy a férfiak ezt észre vegyék, bátran kezdeményezz beszélgetéseket és nyűgözd le őket sokoldalú tudásoddal. Te nem a testeddel, hanem a borotvaéles agyaddal érhez el biztos sikereket. A férfiak imádják az okos és precíz nőket, akiknek nem csak az agyukban, de az otthonukban is rend van. Ki ne akarna egy okos nővel, egy tiszta otthonban élni? Ha azt gondolod, hogy csak a csillogás és villogás a menő, akkor tévedsz, te pont a szerénységeddel tudsz hatni a férfiakra.

Mérleg

A Mérleg a párkapcsolat jegye. Mondhatnánk, hogy ösztönösen tudod mit kell tenned azért, hogy a számodra szimpatikus férfit becserkészd, de ez nem mindig van így. A titkos szupererőd az, hogy pontosan tudod mikor kell békülni és kompromisszumot kötni azért, hogy a párkapcsolatban az egyensúly helyreálljon. Sose feledd el, ezt a titkos szupererőd és azt is érdemes gyakorolnod, hogy udvariasan de határozottan sokkal nagyobb hatást érhetsz el, mint hezitálva és bátortalanul. A férfiak szeretik a határozott, de nőies nőket és benned mind a kettő ott lapul!

Skorpió

A zodiákus nagy nyomozója vagy és imádod ha zajlik az élet. A testiséget olyan természetesen kezeled, mint más a levegő ételt, magyarán nincsenek gátlásaid és pontosan tudd, hogy hogy kell úgy a férfihoz érni, hogy azonnal téged akarjon. Ezt a kézségedet érdemes tökélyre fejleszteni és így felejthetetlen élményben lehet része a másiknak. Ha a hatást fokozni szeretnéd, akkor érdemes mindig picit titokzatosnak maradnod, mert a férfiak imádják, ha van mit felkutatni. Mivel bátorságod is legendás, így egy extrém randi helyszínen, mint például a vad vizi evezés, megmutathatod, hogy mennyire menő csaj vagy.

Nyilas

A Nyilasok híresek a rendíthetetlen optimizmusokról és hitükről. Kerülj bármilyen nehéz helyzetbe, a hited az amire mindig számíthatsz. Miért ne vetnéd be ezt a képességed a pasizásban? A pozitív, nyitott viselkedést a férfiak is jobban díjazzák. Hagyd, hogy a kiszemelt férfi meglássa ezt a mérhetetlen optimizmust és biztosan rá is átragad. Nagyon jó tanácsadó vagy, így ha meghallgatod a férfi gondolatait és még okos ötleteket is tudsz neki adni, akkor biztosan leveszed a lábáról. Inspiráld és motiváld bátran a kiszemelted.

Bak

Az asztrológia nagy hagyomány örzője vagy, ezenkívül kiemelten fontos számodra a család, amelyhez a végletekig hű maradsz. Pontosan ez a családközpontú gondolkodás az, amivel elvarázsolhatod a férfiakat. Te nem függsz senkitől, de pontosan tudod, hogy a család az hatalom. Ez a független de régimódú mentalitás az, amiért a férfiak téged választanak. Mutasd meg a másiknak, hogy milyen fontos értékeket vallasz és biztos lesz a siker. Ne félj attól, hogy tapadósnak gondolnak, mert neked nincs szükséged gyámolításra, mindent megoldasz magadnak.

Vízöntő

A Vízöntő jegyű nők híresek a kalandvágyukról és különc stílusukról. Semmitől sem félsz és gyakorlatilag bármilyen extrém dologban benne vagy. Ez a férfiak számára is nagyon vagány tulajdonság benned. Merd megmutatni nekik, hogy te nem csak egy vagy a sok nő közül. Téged bárhova elvihetnek magukkal, sosem finnyáskodsz. Nem vagy kapcsolatfüggő, így a férfiak is úgy érzik, hogy szárnyalhatnak melletted. Ne félj felvállalni a laza oldalad, attól még te is ízig-vérig nő vagy.

Halak

A Halak jegyűek kifejezetten bújós és odaadó karakterek. Szívesen áldozod fel magad másokért és számodra a romantika lételem. A titkos szuper erőd éppen az, hogy olyan nyugodt és meghitt légkört árasztasz magadból, hogy ez mások számára is vonzó. Az sem másodlagos erő, hogy egy randevút is olyan meghitté tudsz varázsolni, hogy a férfi azonnal téged akar. Te nem félsz kimutatni érzékeny oldaladat és ezt használd bátran a jövőben is!

További cikkek: http://asztromag.hu/

Mi a véleményed a cikkről?
Imádom
0
Nem tetszik
0
Tetszik
0
Változó
0
Irányelvek

Copyright 2020 © egijelek.hu All Rights Reserved.

Görgess fel