Most olvasod:
Tudni szeretnéd, hogy mi a feladatod a Földön? A horoszkópod elárulja!

Tudni szeretnéd, hogy mi a feladatod a Földön? A horoszkópod elárulja!

életed

Minden csillagjegy okkal születik ide a Földre és ebből a cikkból megtudhatod, hogy mi ez a feladat számodra?

Kos

Földi életed feladata, hogy megtanulj bátran harcolni másokért. Mivel az önmagad képviselése nem okoz gondot, de a kompromisszum nem erős oldalad, meg kell tanulnod másokért küzdeni. Ideális szakma lehet ennek megtapasztalására, ha tűzoltónak állsz. A párkapcsolaton belüli empátiát is csiszolgatnod kell, nehogy életed végére egyedül maradj.

Bika

Az anyaghoz, pénzhez, ingatlanokhoz való ragaszkodásod súlyos mértékeket ölthet életed során, ha nem vigyázol. Éppen ezért az a feladatod, hogy megtanuld jól érezi magad értékes ingatlanok és befektetések nélkül és hogy ne ragaszkodj úgy személyekhez. A birtoklás és féltékenykedés tévútra vihet, ám a nyitottság és alkalmazkodás gyakorlása hozzásegíthet a lelki békéhez.

Olvass tovább

Ikrek

Mivel megrögzött füllentő tudsz lenni, ha a helyzet úgy kívánja, így ez életbeli feladatod, hogy azt tedd, amit kimondasz, magyarul őszinte legyél a szeretteiddel és barátaiddal. A hitelesség és objektív közvetítés életed legfontosabb küldetése. Nem hazudhatsz és nem állíthatsz valótlan, különben egyre távolabb kerülsz utadtól.

Rák

Hajlamos lehetsz a szeretteid érzelmi zsarolására, ám közel sem ez a küldetésed. A te feladatod, hogy megtanulj úgy gondoskodni a gyermekeidről, hogy utána tiszta szívvel el tud engedni őket, hogy a saját életüket élhessék. Az érzelmi függetlenség elsajátítása legfőbb küldetésed ebben az életben.

Oroszlán

Imádod ha mások körülötted legyeskednek és ha minden a kényed, kedved szerint alakul. Sajnos ebben az életben ezt csak úgy érheted el, ha királyi mivoltodat jószívűséggel mások szolgálatába állítod és a szeretteid akaratát is figyelembe veszed. Hidd el, hogy ettől még ugyanúgy te maradsz a király, sőt még jobban fognak tisztelni.

Szűz

Racionális és precíz életedbe sokszor nehezen férnek bele a megérzések és a mély érzelmek. Számodra az túl kiszámíthatatlan. Pedig ebben az életben meg kell tanulnod kifejezni az érzelmeid és néha lazítani egy kicsit. Nem kell mindent olyan precízen csinálni, hibázni nem bűn. Meg kell tanulnod elfogadni a hibákat, mind magadban, mind másokban.

Mérleg

Nagyon nehezen viseled, ha éppen nincs melletted egy partner és számodra természetes, hogy mások kedvében járj. De mi lesz veled? Ebben az életben az a küldetésed, hogy magadat helyezd előtérbe és megismerd önmagad. Néha egyedül kell legyél ahhoz, hogy a dolgok a helyükre kerüljenek. Ne akarj mindenáron párkapcsolatot, mert tévútra vihet a sok alkalmazkodás.

Skorpió

Mivel te vagy az asztrológia nagy bosszúállója, így már sejtheted, hogy mi a küldetésed ebben az életben. Hajlamos vagy érzelmileg manipulálni másokat és az elengedés sem erősséged. Ebben az életben meg kell tanulnod mindent elengedni, ami már nem szolgál téged, legyen szó haragról, exekről, barátokról. A harag rossz tanácsadó.

Nyilas

Előfordulhat, hogy sokszor úgy érzed, mások élete sokkal szebb és gazdagabb, mint a tied. Másoknak még a kertje is zöldebb, mint a tied. Ebből kifolyólag életed legfontosabb momentuma, a belső hited és optimizmusod megtalálása és kiaknázása. Ez a hit és optimizmus fog elvezetni a lelki békéhez ebben az életben. Nem mondom, hogy járj temploma, de tanulj meg hálát adni a dolgokért.

Bak

Mivel szíved szerint egész nap az irodában dolgoznál és robotolnál, így a családod elég ritkán lát, sokszor hétvégi apukaként vagy csak jelen. Meg kell tanulnod megtalálni az egyensúlyt a munka és a család között. A családod körében feltöltődhetsz és utána a munkádat is hatékonyabban tudod majd elvégezni. Hadi lábon állsz az érzelmekkel, így a szereteted is meg kell tanulnod kifejezni.

Vízöntő

Sokszor előfordul, hogy nagy terveket és ideákat szövögetsz a fejedben, talán még fel is jegyzed őket, de a megvalósítás már nem az erősséged. Ebben az életben meg kell tanuld valóssággá váltani kreatív ötleteid, mert csak így lehetsz sikeres. Ne hagyd veszni lángelméd termékeit, ha kell kérj segítséget olyan emberektől, akik precízebbek, mint te.

Halak Érzékeny lelki világoddal gyakran menekülsz függőségekkel teli kapcsolatokba, ahol túlzottan társadra hagyatkozol. Ebben az életben meg kell tanulnod finom lelki világodat másban kifejezni. Mivel csodálatos művészi képességekkel áldott meg a sors, így a festés és versírás kézenfekvő lehet. Zenei önkifejezésed magas színvonalú, így művészeteddel másokat is szolgálhatsz.

További cikkek: http://asztromag.hu/

Mi a véleményed a cikkről?
Imádom
0
Nem tetszik
0
Tetszik
0
Változó
0
Irányelvek

Copyright 2020 © egijelek.hu All Rights Reserved.

Görgess fel