Most olvasod:
Bakok és Bikák figyeljetek, egy harmadik fél visszafordíthatatlan törést okozhat a kapcsolatotokban!

Bakok és Bikák figyeljetek, egy harmadik fél visszafordíthatatlan törést okozhat a kapcsolatotokban!

szerelem

Kos

Érzelmi életed jó irányba halad novemberben, és a benned égő láng napról napra erősebbé válik aktuális kiszemeltedhez vagy meglévő élettársadhoz alkalmazkodva. A Nyilas Jupiter impulzusait leginkább majd az új év elején érzed, s a kötődésed valaki iránt szinte teljesen új személlyé tesz. A szív szavára hallgatva sokkal természetesebben érzed magad, és végre a várva várt szabadságot is eléred azáltal, hogy autentikussá formálod magad saját bensődhöz. Ha előtted áll egy jó lehetőség, élj vele, ne gondolj csakis a rizikókra!

Bika

Már nyár vége óta érzékeled, hogy valami nincs rendben a kapcsolatodban. Partnered szótlan és titokzatosan viselkedik veled. Sajnos rossz hírt fog hozni a november számodra, ugyanis egy harmadik fél lép be a képbe. Párod valószínűleg a munkahelyén flörtöl rendszeresen, így érdemes lesz átnézned a levelezéseit, mert magától bizony nem fogja elárulni neked. Kellemetlen éjszakák várnak rád, de a sors döntés elé állít: vagy tűröd, hogy megalázzanak vagy elszánod magad a szakításra. Ha a szakítás mellett döntesz, barátaid biztosan melletted lesznek majd.

Olvass tovább

Ikrek

Ha jelenleg még keresed a másik feled, tudd, hogy nem keresgélsz hiába. Eltökéltséged novemberben garantált sikert hoz. A legkülönfélébb helyeken keresed a hozzád illő személyt, akivel számtalan próbát teszel majd a hosszú távú siker érdekében. A november közepén találkozol valakivel, akivel óvatos és lassú ismerkedésbe kezdtek, de 2-3 hónap elteltével mély, erős érzelmeken alapuló kapcsolatot tudtok létrehozni. Ha párban élsz, hallgass a partneredre, ő az, aki képes visszafogni téged attól, hogy butaságot csinálj!

Rák

 A november alapvetően meghatározó lesz az életedben, ekkor mindent új alapokra helyezel, különösen majd novembert követően. A szenvedély is bekerül az életedbe mindenféle kompromisszum nélkül, és egyszer csak kapsz hozzá egy jó adag érzelmet is. Jupiter aspektusai arra ösztönöznek, hogy sokkal nyíltabb és tüzesebb légy, próbáld magad úgy kifejezni, ahogy érzel, és ne úgy, ahogy azt a társadalom elvárja. Légy az, aki vagy, ne hordj álarcokat. Ezen cselekedeted lelkileg gazdagabbá tesz és közelebb visz az álmaidhoz vagy meglévő kedvesedhez.

Oroszlán

A szenvedély novemberben menthetetlenül belép az életedbe, ha szingli vagy. Egy teljesen új fejezetet nyitsz, melyet ideje már a hónap elején előkészítened! A bolygók hatásai révén a fellegekben jársz és olyan intenzív szerelmet érzel majd, mely minden pillanatban a harmónia érzetét adja számodra. Ha viszont már elkötelezted magad, kedvesed sokkal inkább bízik majd benned, mint előtte, ami lehetővé teszi, hogy valóban hosszú távú szerelem és még az eddigieknél is jobb legyen a kapcsolatotok. Szeretett társad november után képes lesz téged újra levenni a lábadról.

Szűz

Akár egyedül vagy, akár van párod, az érzelmeidet jóval mélyebben éled meg, mint októberben. Ez november előtt gyakran csak az időhiányon vagy a megosztás utáni vágyadon múlt. Mostantól azonban mind a kettőben bővelkedni fogsz. Képes leszel ekkor új perspektívákat megnyitni magad előtt, és megszabadulni néhány önmagad okozta béklyótól is. A nyári hónapok igen pozitívan alakultak számodra, és igen gazdagok lesznek az ismerkedésben, flörtölésben, találkozásokban, még az elkötelezettek esetében is. Ha van partnered, november során még inkább a barátoddá, a bizalmasoddá és a szerelmeddé is válik.

Mérleg

Ha szingli vagy, nagy eséllyel gabalyodsz majd bele valakibe első látásra, már november első felében. Ezután hosszas huzavona következhet, legfőképpen az eltérő gondolkodásmódotok, különböző gyökereitek, más kulturális hátteretek miatt. Ha elkötelezted magad már valaki mellett, akkor eseményekben gazdag, energiával és érzelmekkel teli időszak következik a nyár beköszöntével. Párodtól elismerést, biztatást, szeretetet kapsz. Ezt becsüld meg, hisz fontos vagy a számára.

Skorpió

Boldogan veted bele magad már ősz elején a szerelem örvényébe. Szaturnusz erőteljesen befolyásolja a jegyedet 2018-ben, viszont ez nem jelent csupán csak jót számodra! Már a tél vége is érdekes fordulatot tartogathat a számodra, hisz új szerelem van kilátásban. Bár fontos, hogy légy nagyon körültekintő a leendő partner megválasztásban, mert bizony könnyen rosszul dönthetsz, akár több lehetőség közül is kifoghatod a kevésbé nyerőt, még akkor is, ha már van párod. Ez utóbbi esetben légy rettentő éber, s már előre akadályozd meg a felbukkanó konfliktusok okait, hiszen képes vagy rá. 

Nyilas

Ha szingli vagy, novemberben meglehetősen könnyedén építed fel és tartod meg kialakulóban lévő kapcsolatodat. Hosszú távra tervezel, sokra tartod a másikat, s már nem vonzanak az esetleges futó kalandok lehetőségei. Bátor, vakmerő és céltudatos vagy, főleg, ha szerelmi életedről van szó. Párban élőként továbbra sem hezitálsz elkötelezni magadat, s minden kötelezettségnek megpróbálsz a legjobb teljesítményed szerint megfelelni. Úgy érzed majd az év folyamán, hogy valóban érdemes sok energiát fektetned a kapcsolatotokba.

Bak

Bakként legfontosabb számodra a stabilitás és hűség. Sajnos ez most éppen rólad nem lesz elmondható, ugyanis színre lép egy nagyon vonzó személy. Ez a személy ráadásul az ismerősi köröd tagja és most döbbensz majd rá, hogy eddig is mennyire tetszett. Hatalmas döntéshelyzet elé kerülsz, mert nem akarod két végén égetni a gyertyát, viszont ez együtt jár azzal, hogy pároddal át kell beszéld, hogy hogyan tovább. Ne hamarkodd el a döntést, mert elképzelhető, hogy ez csak egy múló kaland, ám a Skorpió Vénusz most megzavarta a fejed. Párodnak már csak akkor szólj, ha végleges döntést hoztál, erre a december megfelelőbb időszak lesz.

Vízöntő

Vénusz főleg nyáron volt hatással a szerelmedre, vagy legalábbis a kifejezőkészségedre. A kellemes, olykor néha eseménytelennek tűnő október és november mégiscsak sok kellemes percet rejt számodra, s ezt már a hó elején erősen érzékelni fogod. Elkötelezettséged megingathatatlan, nem akárkit keresel, hanem a nagy szerelmet, és ez lesz az oka annak is, hogy ha eddig egyedül voltál, most nagyon ragaszkodni akarsz egy újonnan kialakuló kapcsolathoz. Párkereső próbálkozásaid egyike biztos sikert hoz szingliként. Párban élőként elkötelezettséged megingathatatlan. Fontos azonban, hogy tartsd magad a szerelem íratlan szabályaihoz, hezitálásoddal ne bizonytalanítsd el partneredet! Légy odaadó és nyitott!

Halak

Érzékeny természeted mögött valójában idealista ember búvik meg, aki novemberben szinte csakis a párkapcsolati vágyai megvalósítására koncentrál. Már a hónap első harmadában érdekes találkozások elé nézel, melyek egytől egyig valamilyen módon hozzájárulnak emberi fejlődésedhez. Novemberben is kiváló lehetőségek lépnek színre, betoppanhat egy bizsergető szerelem az életedbe, amely gyökerestül forgatja fel magányos napjaid. Ha viszont nem keresel senkit, mert már van, akkor meg akarod tapasztalni a párodat mélyebben, mint eddig valaha, a teljes figyelmére vágysz, emellett pedig partnered esetleges szabadság utáni vágya csakis rossz érv lehet a szemedben.

További cikkek: http://asztromag.hu/

Mi a véleményed a cikkről?
Imádom
0
Nem tetszik
0
Tetszik
1
Változó
0
Irányelvek

Copyright 2020 © egijelek.hu All Rights Reserved.

Görgess fel